skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Kevin & Karla – Havana (spanish version)

Το “Havana” της Camila Cabello αποκτά ισπανόφωνη version από τους Kevin & Karla.

Τίτλος τραγουδιού“Havana (spanish version)”

Καλλιτέχνης: Kevin & Karla

Μουσική / Στίχοι:Louis Bell, Frank Dukes, Young Thug, Pharrell Williams, Watt, Brian Lee (songwriter), Ali Tamposi, Starrah & Camila Cabello Ισπανικοί στίχοι: Kevin & Karla Vásquez

Πρώτη Εκτέλεση: Camila Cabello feat. Young Thug (2017)

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 31 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

To “Havana” της Camila Cabello κυκλοφόρησε στις 3 του περασμένου Αυγούστου και έκτοτε έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή τραγούδια της χρονιάς, ενώ η ανοδική του πορεία “θέριεψε” ακόμα περισσότερο μετά την πρεμιέρα του video clip του! Στο τραγούδι συμμετέχει και ο rapper, Young Thug. Στην πρόσφατη διοργάνωση των Latin American Music Awards 2017 η νεαρή Κουβανή τραγουδίστρια μας παρουσίασε για πρώτη φορά την Spanglish Version, του τραγουδιού που συζητήθηκε επίσης πολύ.

Οι στίχοι αναφέρονται στην ερωτευμένη Camila που “έπεσε στα δίχτυα” ενός “κακού αγοριού από την Αβάνα”. Ταυτόχρονα είναι μια ωδή στην πατρίδα της. Η Camila γεννήθηκε στο Coijar, που ανήκει στον δήμο La Habana Del Este, που είναι μια περιοχή της Αβάνας.

Από την άλλη πλευρά της αμερικάνικης ηπείρου και πιο συγκεκριμένα στη Χιλή, το μουσικό duo των αδερφών, Kevin & Karla, έγραψε τους δικούς του ισπανικούς στίχους για το τραγούδι και το μεταμόρφωσαν σε μια νέα, δική τους “Spanish Version” που μάλλον έλειπε τόσο καιρό από το κοινό των ισπανόφωνων χωρών! Τους στίχους του υπογράφουν τα ίδια τα αδέρφια Vásquez και το συνολικό αποτέλεσμα ήρθε μέσω ενός lyric-video στο YouTube το οποίο ξεπέρασε σε λίγες μόνο ώρες τις 350 χιλιάδες μεταδόσεις!

Το πρωτότυπο τραγούδι είναι το πρώτο επίσημο single από το πολυ-αναμενόμενο ντεμπούτο album της Cabello, με τίτλο “The Hurting. The Healing. The Loving.” το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν την λήξη του 2017.

Kevin & Karla - Havana (spanish version)

Original Song: Camila Cabello - Havana (2017)

Back To Top