skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Aslove feat. Norma Jean Martine – So High

Γνωρίστε το Γάλλο DJ, Aslove μέσα από το ολοκαίνουριο τραγούδι του!

Τίτλος τραγουδιού: “So High”

Καλλιτέχνης: Aslove feat. Norma Jean Martine

Μουσική / Στίχοι: Aslove

Από το E.P.: “Preface(s)”

Ημερομηνία κυκλοφορίας E.P.: T.B.C.

Art-Cover:

Ο Γάλλος DJ, παραγωγός και ανερχόμενο ταλέντο της pop, Aslove έχει αποδειχθεί ότι είναι μια ασταμάτητη δύναμη, έχοντας σημειώσει μεγάλη επιτυχία με κάθε κυκλοφορία του. Το τελευταίο τραγούδι του, αποτελεί το πρώτο επίσημο single που έρχεται να προλογίσει το ολοκαίνουργιο του E.P., με τίτλο, “Preface (s)”, το οποίο αναμένεται και η μεγαλύτερη του εμπορική επιτυχία μέχρι σήμερα.

Μετά την πρώτη κυκλοφορία του που κατάφερε να σημειώσει πάνω από 5 εκατομμύρια streams παγκοσμίως, ο Aslove συνέχισε να πορεύεται δυναμικά στη δισκογραφία. Έχοντας δημιουργήσει remix για καλλιτέχνες υψηλού προφίλ, όπως η Katy Perry και η Carla Bruni, συνεχίζει να δημιουργεί αλλά και να ανεβαίνει με εντυπωσιακό ρυθμό. Μετά από μια γεμάτη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας κυκλοφόρησε το single του, “Put Your Records On”, δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης.

Το νέο E.P. του αποτελείται από τρία τραγούδια, εκ των οποίων ήδη ξεχώρισε το “So High” για το οποίο συνεργάστηκε με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Norma Jean Martine. Ένας ανεβαστικός, χορευτικός ύμνος που χαρακτηρίζεται από μια απόλυτα “κολλητική” μελωδία.

Στο Ε.Ρ. συμπεριλαμβάνεται επίσης το τραγούδι, “When You Crazy” με το οποίο προβάλλει τις ποικίλες δυνατότητες της παραγωγής του, συνδυασμένες με τα άψογα και γοητευτικά φωνητικά της Calum Venice, αλλά και το τραγούδι, “Heart” με τη συμμετοχή του Benjamin Man.

Aslove feat. Norma Jean Martine - So High

Back To Top