skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Avril Lavigne feat. Nicki Minaj – Dumb Blonde

Μία εκρηκτική συνεργασία ήρθε από την Avril lavigne και τη Nicki Minaj με τίτλο “Dumb Blonde”!

Τίτλος τραγουδιού“Dumb Blonde”

Καλλιτέχνης: Avril Lavigne feat. Nicki Minaj

Μουσική / Στίχοι: Mitch Allan, Bonnie McKee, Avril Lavigne

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: “Head Above Water”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 15 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Εδώ και κάποιες ημέρες, διάφορες φήμες υπήρξαν περί του νέου single της Avril Lavigne και τελικά αυτό βγήκε στη δημοσιότητα και δεν είναι άλλο από το “Dumb Blonde”. Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά single της επερχόμενης και πολυ-αναμενόμενης δουλειάς της 34χρονης πλέον Lavigne. Στο πλευρό της βρίσκεται η εκρηκτική κι άκρως εκκεντρική Nicki Minaj, ένα όνομα που κανείς μας δεν περίμενε. Ωστόσο, οι δύο καλλιτέχνιδες ενώνουν τα μουσικά τους στοιχεία και το αποτέλεσμα καταλήγει σε μία ρυθμική, pop, R&B δημιουργία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο “Dumb Blonde” συναντάμε samples από το τραγούδι του 2004 “Hollaback Girl” της Gwen Stefani και τελικά, όπως δηλώνει και η ίδια η Lavigne, πρόκειται για “το πιο uptempo τραγούδι στο album”. Όσον αφορά τη νέα δισκογραφική δουλειά της Lavigne, αυτή έχει τίτλο “Head Above Water” και ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της έχει οριστεί η 15η Φεβρουαρίου. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της BMG Records.

Έξι χρόνια μουσικής αποχής δικαιούνται μία δυναμική επάνοδο από πλευράς της Avril προς ικανοποίηση του κοινού της. Συνολικά δώδεκα τραγούδια περιλαμβάνονται στον δίσκο αυτό, ενώ η συνεργασία της με την Minaj είναι η μοναδική σε αυτόν.

Avril Lavigne feat. Nicki Minaj - Dumb Blonde

Back To Top