skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Burna Boy feat. Lily Allen – Heaven’s Gate

Ένα ανατολίτικο, R&B τραγούδι ήρθε από τον Burna Boy με τίτλο “Heaven’s Gate” και στο πλευρό του έχει την Lily Allen!

Τίτλος τραγουδιού“Heaven’s Gate”

Καλλιτέχνης: Burna Boy feat. Lily Allen

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 19 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Και για όσους δεν γνωρίζουν, ο λόγος γίνεται για τον Νιγηριανό Damini Ogulu, γνωστό επί οχτώ χρόνια με το καλλιτεχνικό του όνομα Burna Boy. Ο Burna Boy ‘ασπάζεται’ την afrobeat μουσική σκηνή, ενώ από τις δημιουργίες του δεν λείπουν τα ανατολίτικα μουσικά στοιχεία. Μέχρι σήμερα, ο 26χρονος τραγουδιστής έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει ένα studio album τον Αύγουστο του 2013, με τίτλο “L.I.F.E – Leaving an Impact for Eternity”. Έκτοτε η παρουσία του στο μουσικό προσκήνιο δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντική, μέχρι τώρα.

Ο Burna Boy τράβηξε κοντά του την 32χρονη τραγουδίστρια από το Hammersmith της Αγγλίας, Lily Allen, και μαζί ερμήνευσαν το “Heaven’s Gate”. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη δημιουργία, στην οποία συνδυάζονται ηχοχρώματα από εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους μουσικά είδη. Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού έγινε στις 19 Ιανουαρίου της χρονιάς που διανύουμε. Αξιοσημείωτα είναι και τα φωνητικά της νεαρής τραγουδίστριας, η οποία φαίνεται να μπαίνει πανεύκολα στον ‘ρόλο’ της.

Ανεξαρτήτως της εν λόγω συνεργασίας της Allen με τον Burna Boy, η Βρετανίδα τραγουδίστρια έχει απομακρυνθεί από το δισκογραφικό προσκήνιο από το 2014, από όταν δηλαδή κυκλοφόρησε τον τρίτο σε σειρά ολοκληρωμένο της δίσκο, “Sheezus”. Έκτοτε, το μόνο υλικό που κυκλοφόρησε ήταν το τραγούδι “Trigger Bang”, για το οποίο συνεργάστηκε με τους Giggs, ένα hip hop συγκρότημα από το Λονδίνο.

Burna Boy feat. Lily Allen – Heaven’s Gate

Back To Top