skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Cover | Vanessa Hudgens feat. Kiersey Clemons – Take Me Or Leave Me (from “Rent” O.S.T.)

Η Maurren και η Joanne ή αλλιώς η Vanessa Hudgens και η Kiersey Clemons διασκευάζουν το “Take Me Or Leave Me” από το musical “Rent”!

Τίτλος τραγουδιού“Take Me Or Leave Me”

Καλλιτέχνης: Vanessa Hudgens feat. Kiersey Clemons

Μουσική / Στίχοι: Jonathan Larson

Πρώτη εκτέλεση: Cast of Rent (1996)

Εταιρεία: Fox Broadcasting Company/Sony Music Entertainment

Από το O.S.T.: «Rent – Original Soundtrack of the Fox Live Television Event»

Ημερομηνία κυκλοφορίας O.S.T.: 1 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Η Vanessa Hudgens είναι ήδη γνωστή για την έφεσή της στα musicals, συνεπώς δεν θα μπορούσε να επιλεχθεί καταλληλότερη καλλιτέχνης από εκείνη για να ενσαρκώσει τον ρόλο της Maureen στο “Rent: Live”. Για τον λόγο αυτό σήμερα την απολαμβάνουμε να ερμηνεύει το “Take Me Or Leave Me”, το τραγούδι που για πρώτη φορά ερμήνευσε η Idina Menzel έχοντας στο πλευρό της την Fredi Walker, ως Joanne. Στη σύγχρονη εκδοχή του “Rent”, στον ρόλο της Joanne βρίσκεται η Kiersey Clemons. Η Clemons έχει γίνει ευρέως γνωστή χάρη στο ρόλο της Diggy Andrews στην ταινία “Dope”.

Οι δύο καλλιτέχνιδες, λοιπόν, συμπληρώνουν η μία την άλλη σε έναν μουσικό-χορευτικό διάλογο για χάρη του “Take Me Or Leave Me” του Jonathan Larson. Μάλιστα, αξιοσημείωτη είναι και η επιβράβευση της Hudgens από την ίδια την Menzel, η οποία σε σχετικές της δηλώσεις με την ανταπόκριση της τραγουδίστριας στον ρόλο, ανέφερε: “Μόλις παρακολούθησα την Vanessa Hudgens. Κυριολεκτικά αποθέωσε το ‘Take Me Or Leave Me’. Τόσο περήφανη για εσένα Vanessa!” Οι δήλωση αυτή έγινε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της Menzel στο Twitter.

Το “Take Me Of Leave Me” κυκλοφόρησε ως το follow-up του Out Tonight που ερμηνεύτηκε αυτή τη φορά από την Tinashe.

Vanessa Hudgens feat. Kiersey Clemons – Take Me Or Leave Me (from “Rent” O.S.T.)

Original Song: Idina Menzel & Fredi Walker – Take Me Or Leave Me (1996)

Back To Top