skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dolly Parton & Sia – Here I Am (“Dumplin'” O.S.T.)

Η Dolly Parton διασκευάζει την επιτυχία της “Here I Am” μαζί με την Sia γα τις ανάγκες της ταινίας “Dumplin'”.

Τίτλος τραγουδιού“Here I Am”

Καλλιτέχνες: Dolly Parton & Sia 

Μουσική / Στίχοι: Dolly Parton, Sia 

Εταιρεία: Dolly Records/Sony

Από το O.S.T.: “Dumplin'”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 14 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

To νέο soundtrack της Dolly Parton για τη νέα ταινία με τίτλο “Dumplin'” θα περιλαμβάνει νέες συνεργασίες της super-star της country σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, καθώς και έξι νέα τραγούδια που έγραψε σε συνεργασία με την τραγουδοποιό και παραγωγό Linda Perry (4 Non Blondes).

Η Miranda Lambert, η Mavis Staples, η Elle King, η Alison Krauss και η Rhonda Vincent είναι μόνο μερικές από τις φιλοξενούμενες τραγουδίστριες που θα συμμετάσχουν στο soundtrack της Dolly.

Το πρώτο τραγούδι ωστόσο που μας χαρίζει από αυτό της το project είναι το “Here I Am”, και είναι επίσης μια απροσδόκητη και παράξενη, συνεργασία αυτή τη φορά με την pop star Sia, γνωστές αμφότερες για τη χρήση περούκας. Η Sia, ωστόσο, συνήθως κρύβει το πρόσωπό της. Πρόκειται για μια επανεκτέλεση του ομότιτλου τραγουδιού της Parton, που ηχογραφήθηκε αρχικά για το album της “Coat of Many Colors” του 1971.

Το Original Soundtrack της ταινίας “Dumplin” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου, με την ταινία να κάνει πρεμιέρα στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά. Στην ταινία, η Danielle Macdonald παίζει μια εύσωμη έφηβη συνθέτρια που εμπνέεται από τη μουσική της Dolly και εναντιώνεται στην κουλτούρα ομορφιάς που “αγκαλιάζει” η μητέρα της. Η Jennifer Aniston παίζει τη μητέρα της και είναι επίσης μια από τους παραγωγούς της ταινίας. Τόσο η Aniston όσο και η Macdonald εμφανίζονται επίσης στο soundtrack.

Dolly Parton & Sia - Here I Am ("Dumplin'" O.S.T.)

Back To Top