skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Gadless feat. Tareq – The Last Goodbye

Ακούστε το “The Last Goodbye” από τους Gadless και Tareq !

Τίτλος τραγουδιού“The Last Goodbye”

Καλλιτέχνης: Gadless feat. Tareq

Μουσική / Στίχοι: Gadless

Εταιρεία: Ammos Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 8 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το “The Last Goodbye” είναι το έκτο προσωπικό single του Gadless και κυκλοφορεί ψηφιακά από την Ammos Music. Η ηχογράφηση, η μίξη και η παραγωγή έγινε στο Online Recording Sessions από τους Γιώργο Γκίνη και Γιώργο Μπουσούνη. Στο τραγούδι συμμετέχει ο Tareq ενώ στα φωνητικά ακούγονται οι Λήδα Μανιατάκου και Γιώργος Μπουσούνης.

To project με το όνομα Gadless είναι η προσωπική δισκογραφία του Κώστα Αντωνιάδη, τραγουδιστή και ιδρυτικού μέλους των GAD. Ο ίδιος αποκαλεί την μουσική του ως “μελαγχολική ποπ δωματίου”, θέλοντας να προσδιορίσει λιτά την νοσταλγικότητα και αμεσότητα των ήχων του. Από το 2017 ξεκίνησε να παρουσιάζει ζωντανά την μουσική του με αποκορύφωμα την sold out εμφάνιση του στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγ. Παύλου στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2018. Ο αυθεντικός indie-folk μουσικός του προσανατολισμός έχει καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή αρκετών αξιόλογων διεθνών μουσικών indie blogs.

Ο Ελληνοϊορδανός performer,DJ και παραγωγός, Tareq, μετράει πλέον 3 albums στο ενεργητικό του. Με remixes σε a-list διεθνή ονόματα όπως Fischerspooner, Mighty Mouse, Bright Light Bright Light, Jessica 6, Gala κ.α και με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του EP, “Indigo”, το οποίο πήρε πολύ θερμές κριτικές, έχει εδραιωθεί πλέον στην διεθνή κοινότητα της dance σκηνής.

Gadless feat. Tareq - The Last Goodbye

Back To Top