skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jason Derulo feat. French Montana – Tip Toe

O Jason Derulo συνεργάζεται με τον French Montana στο τραγούδι “Tip Toe”!

Τίτλος τραγουδιού“Tip Toe”

Καλλιτέχνης: Jason Derulo feat. French Montana

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “777”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 2017

Art-Cover:

Ενώ ο Jason Derulo κέρδισε ακόμα μια διάκριση από την επιτυχημένη του συνεργασία με τη Nicki Minaj και τον Ty Dolla $ign, στο τραγούδι «Swalla», ωστόσο το τραγούδι δεν έφερε ακριβώς το “μαξιλαράκι” που πιθανότατα ήθελε για το νέο του album, «777», καθώς δεν κατάφερε να χτυπήσει καμία σημαντική θέση στο Top 20 του Hot 100, (η ανώτερη θέση που έφτασε ήταν το #29).

Τώρα, έχοντας στο πλευρό του ένα άλλο hot όνομα της παγκόσμιας δισκογραφίας, τον French Montana, είναι σχεδόν σίγουρο πως μπορεί να ελπίζει για κάποια καλύτερη θέση με το πρόσφατο single του, «Tip Toe», που μόλις κυκλοφόρησε. To τραγούδι κυκλοφόρησε μέσα από ένα συνοδευτικό lyric video και ο συνδυασμός του τραγουδιού με την εικόνα έχει τη δύναμη να μεταφέρει τον θεατή σε καλοκαιρινές διακοπές και ξέφρενα πάρτυ, δίπλα στη θάλασσα! Στο lyric video πρωταγωνιστούν ένα σωρό αιθέριες υπάρξεις που επιδίδονται σε καθηλωτικά λικνίσματα πάνω σε ένα κότερο, γιορτάζοντας τα γενέθλια του Derulo!

Το “777” θα είναι το πέμπτο studio album του Jason Derulo. Τον Μάιο του 2017, ο Derulo ανακοίνωσε ότι το album θα κυκλοφορήσει ως τρία ξεχωριστά σύνολα που θα αποτελούνται από επτά τραγούδια το καθένα (εξ ου και το όνομα του album), και για όσους δεν είναι καλοί στα μαθηματικά αυτό ισοδυναμεί με 21 ολοκαίνουρια τραγούδια.

Jason Derulo feat. French Montana - Tip Toe

Back To Top