skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Josh Groban & Andrea Bocelli – We Will Meet Once Again

Ο Josh Groban συνεργάζεται με τον Andrea Bocelli σε ένα ολοκαίνουριο ντουέτο με τίτλο “We Will Meet Once Again”.

Τίτλος τραγουδιού“River”

Καλλιτέχνης: Josh Groban

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Reprise Records

Από το LP: “Bridges”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 21 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο κορυφαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Josh Groban επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που φέρει τον τίτλο “We Will Meet Once Again”. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά μας παρουσίασε επίσης τα singles: “Symphony”, μια ολοκαίνουρια διασκευή στο κλασσικό “S’il Suffisait D’aimer”, που ερμήνευσε για πρώτη φορά η Celine Dion και τα τραγούδια “Granted” και “River”. 

Το τραγούδι είναι λοιπόν το πέμπτο single από το επερχόμενο όγδοο studio album του 37χρονου τραγουδιστή που θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου με τίτλο “Bridges” και θα ακολουθεί το “χρυσό” σε πωλήσεις δίσκο του, “Stages” που κυκλοφόρησε το 2015. Επίσης φέρει ένα σημαδιακό τίτλο μιας και πρόκειται για ένα ντουέτο με τον κορυφαίο Ιταλό τενόρο, Andrea Bocelli, μια συνεργασία που “περίμενε” να συμβεί σχεδόν 20 χρόνια.

Το 1998, ο Bocelli δεν μπόρεσε να φτάσει έγκαιρα στην πρόβα των Grammys για να τραγουδήσει to “The Prayer” με την Celine Dion. Ο παραγωγός David Foster αποφάσισε τότε, να ζητήσει από τον 17χρονο Groban να τον αντικαταστήσει κι έτσι γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον ταλαντούχο νεαρό ερμηνευτή.

Ο Groban έγραψε σε ένα συνοδευτικό του μήνυμα για την τόσο σημαντική γι’αυτόν συνεργασία: “Ένα ντουέτο που έμελλε να συμβεί εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Χρωστάω τόσα πολλά σε μια πρόωρη ευκαιρία που είχα όταν ήμουν 17 και πήγαινα ακόμα στο γυμνάσιο, όταν μου ζητήθηκε να αντικαταστήσω ως τραγουδιστής τον Andrea Bocelli, καθώς είχε κολλήσει σε ένα αεροπλάνο για τις πρόβες των Grammys. (Υπάρχει μακρύτερη ιστορία για το πώς συνέβη αυτό). Ένα τρομακτικό, σπυράκι εμφανίστηκε και ευτυχώς το αφελές παιδί τραγούδησε με όλη του την καρδιά του εκείνο το απόγευμα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Τον συνάντησα στα παρασκήνια όταν έφτασε τελικά και σκέφτηκα μόνο “πόσο cool είναι αυτό; Τι είναι αυτός ο κόσμος”. Εκείνος συνέχισε για να κάνει τηλε-παρουσίαση και εγώ επέστρεψα στο μάθημα της ιστορίας στο LACHSA (οι οποίοι μου έδειξαν τόση κατανόηση και υποστήριξη). Δεν είχα την παραμικρή ιδέα που θα με πήγαινε η ζωή μου μετά από αυτό. Οι γέφυρες που έμειναν για να περάσω. Αυτό το τραγούδι, με τίτλο “We Will Meet Once Again”, είναι ένα από τα αγαπημένα που έχω γράψει ποτέ. Έχει τόση σημασία για μένα. Χθες το βράδυ στο εκπληκτικό περιβάλλον του Portovenere το τραγουδήσαμε για πρώτη φορά στο κοινό. Στην υγειά περισσότερων εκπλήξεων που κάνουν έναν πλήρη κύκλο. Δεν έρχονται εύκολα ή συχνά, αλλά είναι σίγουρα διασκεδαστικά. Ελπίζω να σας αρέσει. Grazie”.

Josh Groban & Andrea Bocelli - We Will Meet Once Again

Back To Top