skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | LION BABE feat. Leikeli47 – The Wave

Οι Lion Babe συνεργάζονται με την Leikeli47 στο τραγούδι “The Wave”!

Τίτλος τραγουδιού“Honey Dew”

Καλλιτέχνης: LION BABE

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 2 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Το μουσικό duo των Lion Babe σβήνει τακτικά τη δίψα μας για νέα μουσική με τις τελευταίες επιτυχίες του, “Rockets”, “Hit The Ceiling” και “Honey Dew”. Εσχάτως, το duo συνεργάστηκε με την rapper από το Μπρούκλιν, Leikeli47 σε ένα ακόμα τραγούδι που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!

Το νέο τραγούδι της τραγουδίστριας Jillian Hervey (κόρη της Vanessa Williams) και του παραγωγού Astro Raw που αποτελούν τους Lion Babe, αντλεί έμπνευση από τη δεκαετία του ’70, καθώς η Hervey οδηγεί άψογα στην παραγωγή του “The Wave” σε funky-disco καταστάσεις. Ο Leikeli47 σίγουρα δεν απογοητεύει καθώς παρέχει μερικά πιασάρικα στιχάκια που εναρμονίζονται πλήρως με το συνολικό αποτέλεσμα.

Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα από την εκπομπή “Hottest Record in the World” της Annie Mac, στο ραδιόφωνο του BBC 1, όπου η Hervey εξηγεί πώς η παραμονή της στη Νέα Υόρκη της παρείχε την έμπνευση για τη δημιουργία του “The Wave”: “Προφανώς αγαπάμε το Ηνωμένο Βασίλειο και περάσαμε αρκετό χρόνο για την ηχογράφηση του πρώτου μας album εκεί. Η μουσική πάντα επιβάλλεται από όπου κι αν βρίσκεσαι και για μας, η Νέα Υόρκη είναι σπίτι μας», εξήγησε. “Νομίζω ότι μόνο η ενέργεια των δίσκων, παίζουν στα πράγματα που πάντα μας επηρεάζουν και η βαβούρα που ακούγεται πάνω από το Μπρούκλιν καθημερινά, επιβάλλει εντελώς τον ήχο της, για να δουλέψουμε στο δίσκο”.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης ότι θα ξεκινήσει και μια νέα περιοδεία, ξεκινώντας από το Cochella Music Festival 2018. 

LION BABE feat. Leikeli47 - The Wave

Back To Top