skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Thalía & Lali – Lindo Pero Bruto

Η Thalia συνεργάζεται με την νεαρή και ταλαντούχα Lali για χάρη του “Lindo Pero Bruto” και μας παρουσιάζουν το music video του!

Τίτλος τραγουδιού“Lindo Pero Bruto”

Καλλιτέχνης: Thalía & Lali

Μουσική / Στίχοι: Édgar Barrera, Oscar Hernández p/k/a Oscarcito, Jesús “DalePlay” Herrera, Andrés Castro, Patrick Ingunza a/k/a Patrick Romantik

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: “Valiente”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 9 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η Lali, κατά κόσμον Mariana “Lali” Espósito, έχει χτίσει τη δική της πορεία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ακόμα και εάν η καριέρα της είχε ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία σε ρόλους σε σειρές και ταινίες. Η Lali πλέον βαδίζοντας σταθερά και συνεχώς ανοδικά έχει συνάψει ουκ ολίγες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, ένα από τα οποία είναι και η Thalia.

Η Λατίνα ερμηνεύτρια δίνει ευκαιρίες σε ανερχόμενους καλλιτέχνες και η Lali είναι μία από αυτούς, ακόμα κι εάν έχει ήδη το δικό της, πιστό κοινό. Οι δύο ερμηνεύτριες κυκλοφόρησαν το pop anthem “Lindo Pero Bruto”, από το οποίο δεν λείπουν φυσικά οι latin αναφορές. Το εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται στην πιο πρόσφατη, ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά της Thalia, με τίτλο “Valiente”.

Στις 30 Ιανουαρίου, μαζί με το τραγούδι, στη δημοσιότητα ήρθε και το music video αυτού. Σε αυτό παρακολουθούμε τις δύο απαστράπτουσες παρουσίες να κάνουν τα δικά τους πειράματα, ώστε να μπορέσουν βιώσουν μία ‘πλαστική’ πραγματικότητα και σαν άλλες Barbies βιώνουν το δικό τους όνειρο.

Η Lali από τη δική της την πλευρά, πολύ πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 10 Αυγούστου του 2018 κυκλοφόρησε το τρίτο studio album της, με τίτλο “Brava”, το οποίο και προωθήσει αυτή την περίοδο.

Thalía & Lali - Lindo Pero Bruto

Back To Top