skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sam Smith feat. Normani – Dancing With A Stranger

Οι κοινές ηχογραφήσεις του Sam Smith και της Normani σε studio του Los Angeles οδήγησαν στη συνεργασία τους για το “Dancing With A Stranger”!

Τίτλος τραγουδιού“Dancing With A Stranger”

Καλλιτέχνης: Sam Smith feat. Normani

Μουσική / Στίχοι: Mikkel S. Eriksen, Tor Hermansen, Jimmy Napes, Normani, Sam Smith

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 11 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Ο Sam Smith έχει καταφέρει αυτό που λίγοι καλλιτέχνες έχουν πετύχει ανά τα χρόνια: η φωνή του να είναι αναγνωρίσιμη από τους πρώτους στίχους ενός τραγουδιού. Έπειτα, λοιπόν, από το hit single “Promises” για χάρη του οποίου συνεργάστηκε με τον Calvin Harris, ο Sam Smith έχει επανέλθει με μερικές ακόμη δημιουργίες. Αυτές είναι οι “Party Of One” και “Fire On Fire”, με την τελευταία από τις οποίες ο καλλιτέχνες συμμετείχε στο soundtrack της νέας ταινίας, “Watership Down”.

Αυτή τη φορά, ο 26χρονος, Βρετανός καλλιτέχνης της R&B και pop μουσικής σκηνής συστήνει στο κοινό το νέο του, tropical τραγούδι, με τίτλο “Dancing With A Stranger”. Στα φωνητικά συμμετέχει και η 22χρονη, Normani, η οποία είναι ευρέως γνωστή για το τραγούδι της, “Love Lies”, στο οποίο συνέπραξε με τον Khalid. Η αισθαντική δημιουργία δύο καλλιτεχνών κυκλοφόρησε στις 11 Ιανουαρίου και πίσω από αυτή κρύβεται μία ενδιαφέρουσα ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα ήρθε στην δημοσιότητα κάπως απροσδόκητα, μιας και οι Smith και Normani δεν είχαν προσχεδιάσει να συνεργαστούν. Τυχαία οι δύο καλλιτέχνες ηχογραφούσαν νέο τους υλικό σε studio του Los Angeles κατά τον Σεπτέμβριου του 2018 κι ενόσω ο Sam Smith βρισκόταν σε μικρή παύση από την παγκόσμια περιοδεία του “Thrill Of It All”. Έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε το “Dancing With A Stranger” και ο Smith υλοποίησε την επιθυμία του να ξεφύγει από τις μελαγχολικές μπαλάντες που τον έχουν στιγματίσει.

Sam Smith feat. Normani – Dancing With A Stranger

Εδώ βάζουμε την εισαγωγική μας πρόταση.

Τίτλος τραγουδιού:

Καλλιτέχνης:

Μουσική / Στίχοι:

Σκηνοθεσία:

Από το LP

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP:

Art-Cover:

Εδώ βάζουμε το κείμενο του άρθρου μας. Βάζουμε bold στις λέξεις κλειδιά (ονόματα, τίτλους κ.λ.π.). Τα εισαγωγικά χρησιμοποιούνται μόνο σε τίτλους και όχι σε ονόματα. Είναι λάθος οι τίτλοι να μην είναι σε εισαγωγικά. Προσοχή στην εναλλαγή σειρών με enter. <3

Όνομα Καλλιτέχνη - Τίτλος Τραγουδιού

Back To Top