skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Teffler feat. D.A.N.E. – Never Let Me Go

Ο Teffler παρουσιάζει το νέο του τραγούδι “Never Let Me Go”!

Τίτλος τραγουδιού: “Never Let Me Go”

Καλλιτέχνης: Teffler feat. D.A.N.E.

Μουσική / Στίχοι: Teffler

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Teffler είναι ένας πρωτοεμφανιζόμενος DJ με βάση το Los Angeles, που επιστρέφει με μια electro-pop επιτυχία υπό τον τίτλο, “Never Let Me Go” στο οποίο συμμετέχει η D.A.N.E.. Αφού εργάστηκε παρασκηνιακά με τεράστια ονόματα της δισκογραφίας, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την Wall Recordings ως solo καλλιτέχνης, και να που ήρθε η στιγμή για να λάμψει μέσα από αυτή τη νέα του διαδρομή.

Ο Teffler, ανέλαβε τόσο τη συγγραφή των στίχων και της μουσικής, όσο και την παραγωγή του “Never Let Me Go”, και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας “έντιμος καλλιτέχνης” επιδικνύοντας επιμονή και αποφασιστικότητα από την αρχή της καριέρας του. Ως παραγωγός, DJ, τραγουδοποιός και μουσικός, ο Teffler βρήκε την ελευθερία στις μουσικές δεξιότητές του που συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Η έντονη ενέργεια του Teffler μπορεί να γίνει αισθητή μέσα από τη μουσική του, την οποία φροντίζει να εμπλουτίζει με έμπνευση και κίνητρο κάθε φορά.

“Καθώς άρχισα να παίζω για συγκροτήματα και κόσμο σε νυχτερινά κέντρα στη DC, οι άνθρωποι άρχισαν να έρχονται σε μένα για να μου λένε πόσο αγαπούσαν τις μίξεις και τη μουσική μου. Σκέφτηκα τότε, “Wow, αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος για να συνδεθώ με τους ανθρώπους … μέσα από την αγάπη της μουσικής!”, δήλωσε ο ίδιος!

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Teffler χρησιμοποιεί τη μουσική για να συνδεθεί με τους άλλους και να πάρει τα προβλήματά τους μακριά, μαζί με τη νύχτα, μέσα από τις συνθέσεις του. Εξαιτίας αυτού, ο “αναζωογονητικός” αυτός DJ δεν παράγει τίποτα άλλο παρά μόνο “καλά vibes”.

Teffler feat. D.A.N.E. - Never Let Me Go

Back To Top