skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | TQX feat. Sia – The Day That You Moved On

Οι TQX παρουσιάζουν το πρώτο τους single μέσα από ένα παράξενο video, σε συνεργασία με τη Sia.

Τίτλος τραγουδιού“The Day That You Moved On”

Καλλιτέχνης: TQX feat. Sia

Μουσική / Στίχοι: TQX

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Από το album: “Global Intimacy”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: Τ.Β.Α.

Art-Cover:

Η μυστηριώδης ομάδα των μουσικών παραγωγών με το όνομα TQX κυκλοφόρησαν το νέο τους single, «The Day That You Moved On», σε συνεργασία με την Sia.

Οι πληροφορίες που διαθέτουμε για τους TQX είναι λίγες και εκτός του ότι το όνομα τους προέρχεται από τη λέξη TourniquetX, μάθαμε πως αυτό το τραγούδι είναι το επίσημο ντεμπούτο του συγκροτήματος. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα μουσικό video που έχει ένα ισχυρό μήνυμα σχετικό με την τεχνολογική εξέλιξη της εποχής μας.

Οι TQX δήλωσαν σχετικά με τη συνεργασία αυτή: “Η Sia έχει φέρει την προκλητική φύση της τέχνης της στον pop κόσμο. Μας τιμά και μας ενθουσιάζει η συνεργασία μας. Αυτό το τραγούδι μιλάει για τον πόνο της διάλυσης, αλλά και … την συνειδητοποίηση ότι η τεχνολογία μπορεί να μας στερήσει τις ανθρώπινες σχέσεις, την πραγματική ζωή και την παρούσα στιγμή. Η υπάρχουσα πραγματικότητα της τεχνολογικής εξέλιξης που προχωρά είναι κάτι που πρέπει να σχολιάσουμε και έτσι χρησιμοποιούμε τα τραγούδια μας κάνοντας το χρέος μας”.

Το «The Day That You Moved On» αποτελεί ταυτόχρονα προπομπό του επερχόμενου ντεμπούτου album των TQX , το οποίο θα έχει τίτλο “Global Intimacy”, και θα περιλαμβάνει επίσης συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Daniel Merriweather, ο Gabriel Winterfield των Jagwar Ma, ο MC Cormega και μουσικούς που έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως: David Bowie, D’Angelo και Jeff Buckley.

TQX feat. Sia - The Day That You Moved On

Back To Top