skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | C:Real feat. Fox Glove – Where R U Now

Οι φωνές μπορεί να αλλάζουν οι υπέροχες μελωδίες των C:Real συνεχίζουν μας μαγνητίζουν 20 χρόνια τώρα!

Τίτλος τραγουδιού“Where R U Now”

Καλλιτέχνης: C:Real feat. Fox Glove

Μουσική / Στίχοι/Visual Arts: Τάκης Δαμάσχης

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 18 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Αυτή τη φορά ένα γυναικείο φωνητικό συγκρότημα από τη Βικτώρια του Καναδά, οι Fox Glove, τρία κορίτσια με υπέροχες φωνές παίρνουν θέση πίσω από το μικρόφωνο και απογειώνουν το “Where R U Now”, που ξεχωρίζει για τα έντονα πνευστά του, τη μελαγχολική μελωδία του και τους άμεσους συναισθηματικούς στίχους.

Το “Where R U Now” ακούγεται σα το ιδανικό soundtrack του φθινοπώρου και σύντομα θα ακολουθήσουν μια σειρά από εντυπωσιακά remix των Pink Noisy, Roni Iron, S Sakkatos, κ.α.

Οι συνεργασίες των C:Real με καλλιτέχνες από το εξωτερικό, πάντα εντυπωσίαζαν και κέρδιζαν το ενδιαφέρον μας είτε τα ονόματα ήταν γνωστά και αγαπημένα όπως αυτά των Oceana, Sarah Jane Morris, Hannah Williams είτε όταν κάποτε με το κλασσικό “With Or Without You” μας σύστησαν την άγνωστη Σουηδή, Kate Anderson.

To τραγούδι κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο, digital single από τη Feelgood Records και παρουσιάζεται μέσα από ένα όμορφο lyric-video (που όπως φαίνεται θα έχει και τη χρήση και επίσημου video clip), το οποίο επιμελήθηκε ο Τάκης Δαμάσχης, frontman των C:Real, που υπογράφει επίσης τους στίχους και τη μουσική του.

C:Real feat. Fox Glove - Where R U Now

Back To Top