skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | Jennifer Lopez feat. Wisin – Amor Amor Amor

H νέα συνεργασία της Jennifer Lopez με τον Wisin είναι εδώ! Ακούστε το “Amor Amor Amor”!

Τίτλος τραγουδιού“Amor Amor Amor”

Καλλιτέχνης: Jennifer Lopez feat. Wisin

Μουσική / Στίχοι: Jennifer Lopez feat. Wisin

Σκηνοθεσία: Jessy Terrero

Από το album: “Por Prima Vez”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η Jennifer Lopez κυκλοφορεί το δεύτερο single από το επερχόμενο ισπανόφωνο album της με τίτλο “Por Prima Vez”. Η εκρηκτική 48χρονη superstar αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το artwork του “Amor Amor Amor”, μέσα από το οποίο γινόταν σαφές πως πρόκειται για μια συνεργασία με τον έτερο Πορτορικανό superstar, Wisin.

To τραγούδι ακολουθεί το πρόσφατο single “Ni Tu Ni Yo” στο  οποίο συμμετείχαν οι Gente de Zona, ενώ λίγο αργότερα έκανε πρεμιέρα και το οπτικοποιημένο αποτέλεσμα, απεικονίζοντας τη sexy λατίνα να επιδίδεται όπως πάντα σε καθηλωτικές χορογραφίες!

Μιλώντας για την νέα της δισκογραφική δουλειά δήλωσε: «Αναφέρεται στο πώς τείνεις να ανακαλύπτεις από την αρχή τον εαυτό σου, να βιώνεις τα πράγματα για πρώτη φορά, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι», εξήγησε. “Υπάρχει πάντα μια νέα αρχή”. Η Lopez αποκάλυψε επίσης ότι αισθάνεται πιο άνετα όταν τραγουδά στα ισπανικά. “Αγαπώ πραγματικά να τραγουδώ στα ισπανικά”, είπε. “Υπάρχει κάτι που είναι πιο ρομαντικό και παθιασμένο (σε αυτή τη γλώσσα), και αυτό είναι ένα τόσο βασικό μέρος του ποια είμαι. Νιώθω σαν να τραγουδώ καλύτερα στα ισπανικά. Όλοι ερμηνεύουμε τραγούδια όπως τα ζούμε, σωστά;”

Jennifer Lopez feat. Wisin - Amor Amor Amor

Back To Top