skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Cast of “The Greatest Showman” – The Greatest Show & This Is Me

Ακούστε δύο νέα τραγούδια από το soundtrack του νέου musical, “The Greatest Showman”!

Τίτλος τραγουδιού: 1.“The Greatest Show”, 2. “This Is me”

Καλλιτέχνης: 1. Hugh Jackman, Keala Settle, Zac Efron, & Zendaya, 2. Keala Settle

Μουσική / Στίχοι: Benj Pasek, Justin Paul

Από το album: “The Greatest Showman: O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 8 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το “The Greatest Showman” είναι το αναμενόμενο, δραματικό, βιογραφικό musical που σκηνοθέτησε ο Michael Gracey και γράφτηκε από τους Jenny Bicks και Bill Condon. Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα του Hollywood όπως: Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Zendaya, Rebecca Ferguson και αναφέρεται στην ιστορία του P.T. Barnum ιδρυτή του πασίγνωστου, περιφερόμενου τσίρκου “Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus”. Η ταινία έχει προγραμματιστεί  να κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου 2017 στις Ηνωμένες Πολιτείες από την 20th Century Fox.

Το soundtrack της ταινίας θα αποτελείται από έντεκα πρωτότυπες δημιουργίες των Benj Pasek και Justin Paul, τις οποίες ερμηνεύουν οι ηθοποιοί από το cast της ταινίας! Τα δύο πρώτα δείγματα του soundtrack έγιναν διαθέσιμα με την προ-παραγγελία του album και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για δύο εντυπωσιακά τραγούδια που έχουν τη δύναμη να σου δημιουργήσουν φανταστικές εικόνες ενός “εκπληκτικού show”!

Το εναρκτήριο τραγούδι του soundtrack έχει τίτλο “The Greatest Show” και ερμηνεύουν σχεδόν όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ταινίας (Hugh Jackman, Keala Settle, Zac Efron και Zendaya), ενώ το δεύτερο φέρει τον τίτλο “This Is Me” και το ερμηνεύει μόνη της η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Keala Settle, που έγινε γνωστή από το ρόλο της Norma Valverde στο θεατρικό έργο “Hands on a Hardbody”. Το έργο ανέβηκε στο Broadway το 2013 αποφέροντας στην 42χρονη ηθοποιό υποψηφιότητες για τα βραβεία Outer Critics Circle Award, Drama Desk Award και Tony Award εκείνης της χρονιάς! Μήπως έφτασε και η ώρα για μια υποψηφιότητα στα φετινά βραβεία Oscar;

Hugh Jackman, Keala Settle, Zac Efron, & Zendaya - The Greatest Show

Keala Settle - This Is Me

Back To Top