skip to Main Content

Νέο Τραγούδι│ Tori Kelly – Change Your Mind

Ακούστε το νέο single της Tori Kelly!

Τίτλος τραγουδιού“Change Your Mind”

Καλλιτέχνης: Tori Kelly

Μουσική / Στίχοι: James Napes, Tori Kelly

Εταιρεία: Schoolboy Records, Capitol Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

“Change Your Mind” είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της ανήσυχης και ιδιαίτερα δημιουργικής και παραγωγικής τα τελευταία χρόνια, τραγουδίστριας Tori Kelly, της οποίας το βιογραφικό φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Τραγουδίστρια, ηθοποιός, τραγουδοποιός, μουσική παραγωγός, όλα σε ένα! Και το πιο εντυπωσιακό -και ενθαρρυντικό ίσως για τους νέους καλλιτέχνες- είναι ότι η αξιοθαύμαστη καριέρα της ξεκίνησε στα 14 της, όταν αποφάσισε να αρχίσει να ‘ανεβάζει’ τραγούδια στο YouTube!

Πληθώρα βραβείων, ποικίλων ειδών, κοσμεί το αρχείο των επιτυχιών της Tori. Ένα από τα σημαντικότερα είναι το βραβείο “Breakthrough Artist” του Billboard (Billboard Women in Music) το 2015. Φυσικά, εκτός από όσα έχει κερδίσει, δεν είναι και λίγες οι υποψηφιότητες που είχε για πολλά σπουδαία βραβεία, απλά σε μερικά δεν έτυχε να… τερματίσει πρώτη.

Φέτος, η Tori Kelly είναι υποψήφια στις εξής κατηγορίες: “Best Gospel Album” ( με το“Hiding Place”) και “Best Gospel Performance/ Song” (με το “Never Alone”). Να σημειωθεί ότι δε μιλάμε για οποιαδήποτε βραβεία αλλά για τα εξαιρετικής σημασίας για τον κόσμο της μουσικής Grammy Awards!

Ας επιστρέψουμε, όμως, στις πιο πρόσφατες εξελίξεις και το “Change Your Mind”. Το μελωδικό τραγούδι είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Kelly με τον James Napes, ο οποίος και έγινε γνωστός όταν έγραψε από κοινού με τον Sam Smith την επιτυχία “Stay With Me”.

Η ιστορία του τραγουδιού μοιάζει να αφορά τη συνομιλία μιας κοπέλας με τον πατέρα της, κατά την οποία του εξομολογείται τον έρωτά της για ένα αγόρι. Η κοπέλα ζητά από τον μπαμπά της να αλλάξει τη γνώμη που ήδη έχει για το νεαρό. Του δηλώνει μάλιστα ότι δε θα σταματήσει να προσπαθεί να του αλλάξει αυτή τη γνώμη ό,τι και να γίνει. Χρειάζεται την ευχή του μπαμπά της γιατί ξέρει ότι ο άντρας που έχει ερωτευτεί είναι ο ένας και μοναδικός γι’ αυτή, ο ένας και μοναδικός που αγγίζει την ψυχή της. Μάλιστα τον παρομοιάζει με γνώριμο σ’ αυτή τραγούδι και με τριαντάφυλλο που ανθίζει μέσα της.

Προς το παρόν, έχει κυκλοφορήσει μόνο το ηχητικό κομμάτι του τραγουδιού, ενώ αναμένουμε, εναγωνίως θα έλεγα, το music video.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι προβλέψεις θέλουν την Kelly να σαρώνει στην περιοδεία της που ξεκινά στις 25 Φεβρουαρίου (“The Acoustic Sessions”). Δε δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε αναλογιζόμενοι την ιδιαίτερη φωνητική της ικανότητα αλλά και τη δυναμική της σκηνική παρουσία.

Δώρα Βαρλά

Tori Kelly - Change Your Mind

Back To Top