skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | American Authors – Stay Around

Οι American Authors κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι, με τίτλο “Stay Around”!

Τίτλος τραγουδιού“Stay Around”

Καλλιτέχνης: American Authors

Μουσική / Στίχοι: Zachary Barnett, Trent Dabbs, Matt Sanchez, James Adam Shelley, David Rublin, Cason Cooley

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: “Seasons”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 1 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Κοντοζυγώνει η ώρα που οι American Authors θα κυκλοφορήσουν το νέο τους studio album, με τίτλο “Seasons”. Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά, ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει μέσω των Island Records και Dirty Canvas. Έπειτα από τη μέτρια απήχηση που είχε το δεύτερο album τους, “What We Live For”, οι American Authors επιχειρούν μία πιο σκληροπυρηνική δουλειά, από την οποία μάλιστα έχουμε ήδη ακούσει τραγούδια, όπως τα “Deep Water”, “Say Amen” (σε συνεργασία με τον Billy Raffoul) και “Neighborhood” (σε συνεργασία με τον Bear Rinehart).

“Stay Around” λοιπόν έχει τίτλο το νέο τραγούδι του τετραμελούς συγκροτήματος και κυκλοφόρησε στις 11 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μία δυναμική δημιουργία, βασισμένη σε έναν όχι και τόσο ιδανικό έρωτα. Οι American Authors χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό ήχο, με alternative-rock στοιχεία, δεδομένα που δημιουργούν μία ευχάριστη μουσική σύνθεση. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού συνυπογράφεται από τους Zachary Barnett, Trent Dabbs, Matt Sanchez, James Adam Shelley, David Rublin και Cason Cooley.

Αυτή την περίοδο μάλιστα οι American Authors παρουσιάζουν τις μουσικές τους δημιουργίες στην Φιλαδέλφεια, τη Βοστώνη και την Νέα Υόρκη των Η.Π.Α., ενώ λίγο μένει για να ανακοινωθεί και η επόμενη παγκόσμια περιοδεία τους.

American Authors - Stay Around

Back To Top