skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Awolnation – Seven Sticks Of Dynamite

Οι Awolnation ανακοινώνουν το νέο τους album και την επερχόμενη περιοδεία τους, ενώ παράλληλα μοιράζονται με το κοινό το τραγούδι “Seven Sticks Of Dynamite”!

Τίτλος τραγουδιού“Seven Sticks Of Dynamite”

Καλλιτέχνης: Awolnation

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Here Come The Runts”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A

Art-Cover:

Οι Awolnation έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια να δημιουργήσουν το δικό τους πιστό κοινό και να συνδυάσουν μουσικά styles που εμπλέκουν την pop με την electro και την rock με την dancehall μουσική σκηνή. Έχοντας φτάσει αισίως να απαρτίζονται από τους Aaron Bruno, Isaac Carpenter, Zach Irons και Daniel Saslow, οι Awolnation ανακοινώνουν επίσημα στο κοινό την δημιουργία και την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου και τρίτου σε σειρά studio album τους, με τίτλο “Here Come The Runts”.

Η επίσημη πρεμιέρα του έχει οριστεί για τις 2 Φεβρουαρίου, ενώ παράλληλα το συγκρότημα ‘έδωσε’ στο κοινό τις ημερομηνίες και τους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας του, η οποία ξεκίνησε από το Τορόντο στις 2 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 27 Απριλίου 2018 στην Ρωσσία, μέχρι νεοτέρας.

Παράλληλα, οι Awolnation κυκλοφόρησαν ακόμα ένα τραγούδι από τον επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο πλέον δίσκο τους. Ο λόγος γίνεται για το “Seven Sticks Of Dynamite”, το οποίο απέχει αρκετά από την προηγούμενη δημιουργία τους Passion. Σε αντίθεση, λοιπόν, με το “Passion”, το νέο τους τραγούδι είναι λιγότερο δυναμικό, περισσότερο folk και γεμάτο rock στοιχεία, ενώ πρέπει να φτάσεις προς το τέλος του τραγουδιού για να ‘νιώσεις’ λίγη από την έντασή του.

Awolnation - Seven Sticks Of Dynamite

Back To Top