skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dee Snider – Become The Storm

Ο Dee Snider των Twisted Sisters κυκλοφορεί το νέο του solo single, “Become The Storm”!

Τίτλος τραγουδιού“Become The Storm”

Καλλιτέχνης: Dee Snider

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: WMG, The Orchard Music, Napalm

Από το LP: “For The Love Of Metal”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 27 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Το τραγούδι “Become The Storm” από τον πρώην frontman των Twisted Sister, Dee Snider μόλις κυκλοφόρησε και είναι αρκετά δυνατό όπως και το single “Tomorrow’s No Concern” που προηγήθηκε. Το τραγούδι προλογίζει τον επερχόμενο σόλο δίσκο του Snider, με τίτλο “For The Love Of Metal”, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου μέσω της Napalm Records. Ο δίσκος, είναι σε παραγωγή του τραγουδιστή των Hatebreed, Jamey Jasta, και θα εμπεριέχει συμμετοχές από ονόματα όπως: Howard Jones (πρώην μέλος των Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Joel Grind και Nick Bellmore (Toxic Holocaust) και Charlie Bellmore (Kingdom of Sorrow).

Μιλώντας στον Chris Annunziata του ραδιοφωνικού σταθμού του New Jersey, 90.3 WMSC-FM, ο Snider δήλωσε σχετικά με το “For The Love Of Metal” : “Αυτό είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό album που δεν περίμενα να κάνω, ειδικά σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Κάναμε το podcast του Jamey Jasta και εκείνος με προκάλεσε να κάνω ένα σύγχρονο rock δίσκο. Και εγώ ρώτησε «ποιος θα κάνει την παραγωγή;” και τότε μου είπε, «εγώ».

Και έτσι πήγαμε στο studio [χωρίς] να έχουμε κάποιο δισκογραφικό συμβόλαιο και τότε διάφοροι άνθρωποι άρχισαν να συρρέουν [για να εμφανιστούν στο LP]. Με εκπλήσσει απλά, ο ενθουσιασμός που είχαν αυτοί οι νεαροί μουσικοί -τουλάχιστον οι μικρότεροι από εμένα- για να συνεργαστούν με τον Dee Snider και να αποτελούν μέρος αυτού του project”.

Αυτό το album σηματοδοτεί την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Dee Snider με την Napalm Records και είναι το τέταρτο κατά σειρά solo LP του μετά το “We Are the Ones” του 2016.

Dee Snider - Become The Storm

Back To Top