skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Delta Goodrem – Welcome to Earth (2018 Gold Coast Commonwealth Games Theme Song)

H Delta Goodrem ερμηνεύει το τραγούδι των Commonwealth Games 2018!

Τίτλος τραγουδιού“Welcome to Earth (2018 Gold Coast Commonwealth Games Theme Song)”

Καλλιτέχνης: Delta Goodrem

Μουσική / Στίχοι: Delta Goodrem, Stuart Crichton, David Hodges, Vince Pizzinga

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Το “Welcome to Earth είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι από την Αυστραλιανή τραγουδίστρια-τραγουδοποιό, Delta Goodrem. Κυκλοφόρησε στις 4 Απριλίου 2018, ως ο επίσημος ύμνος για τους Αγώνες Κοινοπολιτείας που λαμβάνουν χώρα στο Gold Coast 2018. Το τραγούδι γράφτηκε από την ίδια την Goodrem σε συνεργασία με τους Stuart Crichton, David Hodges και Vince Pizzinga. Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που η όμορφη τραγουδίστρια έχει ερμηνεύσει τον ύμνο των Αγώνων της Κοινοπολιτείας, ακολουθώντας το “Together We Are One”, που πραγματοποιήθηκε στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας 2006 στη Μελβούρνη.

Για το τραγούδι αυτό, η Goodrem λέει ότι γράφτηκε το 2016, προσθέτοντας: «Ήταν απλά ένα τραγούδι, το οποίο όμως ήξερα ότι έπρεπε να είναι μέρος της τελετής έναρξης ή κάτι τέτοιο. Έχει μια επική αίσθηση και παρέχει πραγματικά αισθήματα ενδυνάμωσης, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει και ένα βάθος … Ελπίζω να μπορέσει να “μιλήσεις” στις καρδιές των ανθρώπων».

Στα μέσα του περασμένου Φλεβάρη, η Goodrem κυκλοφόρησε το single “Think About You”, το οποίο όπως δήλωσε είναι το πρώτο τραγούδι που ακούμε από το αναμενόμενο, έκτο κατά σειρά, studio album της. Ωστόσο, η Goodrem δεν έχει μοιραστεί ακόμα με το κοινό της περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του! Εν αναμονή λοιπόν!

Οι Αγώνες της Κοινοπολιτείας (αγγλ.: Commonwealth Games) είναι διεθνής αθλητική διοργάνωση με πολλά σπορ. Διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια σε διαφορετική χώρα, στο ενδιάμεσο των Ολυμπιακών Αγώνων. Στους αγώνες μετέχουν όσα κράτη ανήκουν στην Κοινοπολιτεία των Εθνών, που ήταν παλιότερα γνωστή ως Βρετανική Κοινοπολιτεία.

Πηγή: el.wikipedia.org

Delta Goodrem - Welcome to Earth (2018 Gold Coast Commonwealth Games Theme Song)

Back To Top