skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Before You Exit – Strangers

Το pop rock συγκρότημα από το Ορλάντο, Before You Exit, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, “Strangers”!

Τίτλος τραγουδιού“Strangers”

Καλλιτέχνης: Before You Exit

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 3 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η αναφορά γίνεται σε ακόμα ένα pop rock συγκρότημα που επανέρχεται στο προσκήνιο και μαζί του φέρει νέο υλικό. Ο λόγος γίνεται για τους Before You Exit, οι οποίοι έχουν δεχθεί πολλές αλλαγές στην σύστασή τους, με το τελικό αποτέλεσμα να ακούει στα ονόματα των Riley McDonough, Connor McDonough και Toby McDonough. Το 2016, το συγκρότημα ενώ έχει μεταφέρει την ‘βάση’ του στο Λος Άντζελες, κυκλοφορεί το debut EP του, με τίτλο “A Short Story Long”, και η συνέχεια έρχεται με τα “Letting Go” και “I Like That”.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Αμερικανοί ροκάδες μπορεί να κλείνουν δέκα χρόνια ενεργοί στο μουσικό προσκήνιο, ωστόσο ουδέποτε έγινε κάποια νύξη ώστε να δημιουργηθεί κάποιο ολοκληρωμένο album. Ούτε αυτή την φορά οι Before You Exit έχουν να μας ενημερώσουν για κάτι τέτοιο, αλλά μας παρουσιάζουν ακόμα ένα ανεξάρτητο τραγούδι τους, με τίτλο “Strangers”.

Μέσα από τη νέα τους electro-pop σύνθεση και απομακρυσμένοι από τα rock ηχοχρώματά τους, οι Before You Exit γεμάτοι συναίσθημα τραγουδούν για την αρνητική κατάληξη μίας σχέσης. Το να γίνεις ‘γνωστός’ με κάποιον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χειρότερη εξέλιξη κάθε σχέσης και το αμερικανικό συγκρότημα το γνωρίζει καλά αυτό. Τον Μάιο του 2016, οι Before You Exit κυκλοφόρησαν το single τους “Find Yourself”, ενώ δύο μήνες μετά το video clip αυτού. Το “Strangers” αποτελεί την επάνοδο του συγκροτήματος στην ενεργή δράση και με το κοινό ελπίζει σε κάποια πιο ολοκληρωμένη κυκλοφορία.

Before You Exit - Strangers

Back To Top