skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | George Ezra – Hold My Girl

Ακόμα ένα νέο τραγούδι του μας συστήνει ο George Ezra, με τίτλο “Hold My Girl”!

Τίτλος τραγουδιού“Hold My Girl”

Καλλιτέχνης: George Ezra

Μουσική / Στίχοι: George Ezra & Joel Pott

Από το album: “Staying at Tamara’s”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο folk-rock τραγουδιστής από την Μεγάλη Βρετανία ‘ξαναχτυπά’ με ακόμα ένα τραγούδι από το ολοκαίνουριο, επερχόμενο album του. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το lead single του δίσκου “Staying at Tamara’s” με τίτλο “Don’t Matter Now”, ο George Ezra φέρνει στην επιφάνεια ακόμα μία δημιουργία, την οποία υπογράφει ο ίδιος, σε συνεργασία με τον Joel Pott. Το τραγούδι έχει τίτλο “Hold My Girl” και πρόκειται για μία εύρυθμη μπαλάντα, όπου κυριαρχούν τα country ηχοχρώματα και με τον acoustic ρυθμό της να μας ταξιδεύει σε ρομαντικές περιπλανήσεις.

Μαζί με το τραγούδι, στις 9 Μαρτίου, κυκλοφόρησε κι ένα έγχρωμο lyric video, με τον τραγουδιστή να παίζει karaoke και να ερμηνεύει το “Hold My Girl”. Γενικότερα, αξίζει να σημειώσουμε πως από τον πολυ-αναμενόμενο δίσκο “Staying at Tamara’s”, πέρα από το Don’t Matter Now, έχουμε απολαύσει το Paradise, με το video clip του, αλλά και το Pretty Shining People. Ρυθμικές δημιουργίες με έναν αισιόδοξο χαρακτήρα περιλαμβάνονται στο νέο δισκογραφικό εγχείρημα του Ezra και αναμένεται να φτάσουν κοντά μας στην αναλογική τους μορφή, στις 23 Μαρτίου της χρονιάς που διανύουμε.

Από τον Απρίλιο του 2017 είχε ανακοινωθεί μία “top secret” περιοδεία στην Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία περιοδεία, όπου ο Ezra παρουσίασε το νέο του υλικό. Πέρα από την καριέρα του στην μουσική, ο Ezra στις 12 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε και το πρώτο επεισόδιο της σειράς “George Ezra & Friends”, όπου επί 45 λεπτά συνομιλεί με άλλους καλλιτέχνες διατηρώντας τον ρόλο του τηλεπαρουσιαστή.

George Ezra – Hold My Girl

Back To Top