skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kehlani – Butterfly

Η Kehlani “ανοίγει τα φτερά” της και μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο “Butterfly”!

Τίτλος τραγουδιού: “Butterfly”

Καλλιτέχνης: Kehlani

Μουσική / Στίχοι: Kehlani

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Εν αναμονή της νέας mixtape της, με τίτλο “While We Wait”, η Kehlani σύστησε στο κοινό ακόμα μία δημιουργία της. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Butterfly”, ένα τραγούδι που μιλάει για την απελευθέρωση και συνάμα για το αίσθημα του εγκλωβισμού. Ένα τραγούδι με διττή σημασία ήρθε από την 23χρονη ερμηνεύτρια για να προϋπαντήσει την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ τη μουσική και τους στίχους του υπογράφει η ίδια η Kehlani.

Όσον αφορά το νέο της υλικό, αυτό θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου και μαζί του θα φέρει συνολικά εννέα, νέα τραγούδια. Ακόμη, μέσα από τον δίσκο αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Kehlani στην συνεργασία της με τον Ty Dolla $ign, με τίτλο “Nights Like This”, ενώ από το όλο σκηνικό δεν θα λείψει ούτε η Cardi B, την οποία απολαμβάνουμε μέσα από το “Ring”.

Η mixtape “While We Wait” έρχεται ως το follow-up album της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς. Το “SweetSexySavage” κυκλοφόρησε το 2017 και βάσει των πωλήσεων και των streams του κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αναδειχθεί ‘χρυσό’ και να φτάσει μέχρι την κορυφή των αμερικανικών R&B / Hip Hop album charts.

Kehlani - Butterfly

Back To Top