skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kodaline – Shed a Tear

Ακούστε το νέο τραγούδι των Kodaline, με τίτλο “Shed a Tear”!

Τίτλος τραγουδιού“Shed a Tear”

Καλλιτέχνης: Kodaline

Μουσική / Στίχοι: Kodaline

Εταιρεία: Sony Music Entertainment UK, B-Unique Records

Από το LP: “Politics of Living”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 10 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Μπορεί αρχικά να έγιναν γνωστοί ως 21 Demands, το τετραμελές όμως συγκρότημα εδραιώθηκε στο μουσικό σκηνικό ως μία indie-folk μπάντα με rock στοιχεία ονόματι Kodaline. Το ελληνικό κοινό έμαθε για τους Kodaline μέσα από τη σειρά “Grey’s Anatomy” με το τραγούδι “All I Want”, αλλά κι άλλα, που δάνεισαν για το soundtrack της. Το συγκρότημα έπειτα από το δεύτερο studio album του, “Coming Up In Air”, που κυκλοφόρησε το 2015 επανέρχεται δισκογραφικά στις 10 Αυγούστου με το ολοκαίνουριο και τρίτο σε σειρά εγχείρημά του, με τίτλο “Politics of Living”.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, οι Kodaline κυκλοφόρησαν τον προπομπό του δίσκου, ο οποίος φέρει ως τίτλο “Shed a Tear”. Πρόκειται για μία μελωδική μπαλάντα, στο ήδη γνωστό στυλ του συγκροτήματος, στο οποίο όμως έχουν προστεθεί κατιτίς rock στοιχεία παραπάνω. Η μουσική και οι στίχοι του είναι γραμμένοι από τα μέλη του συγκροτήματος και διανομή του σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες πραγματοποιήθηκε από την B-Unique Records.

Το “Shed a Tear” ήρθε ως follow-up του Follow Your Fire, ενός από δώδεκα συνολικά τραγούδια που περιλαμβάνονται στο album “Politics of Living”. Μαζί με το τραγούδι, το συγκρότημα κυκλοφόρησε και το lyric video του, στο οποίο παρακολουθούμε πίνακες ζωγραφικής, όπου αναγράφονται οι στίχοι του τραγουδιού.

Kodaline – Shed a Tear

Back To Top