skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Krewella – Runaway

Οι Krewella παρουσιάζουν το single “Runaway”!

Τίτλος τραγουδιού“Runaway”

Καλλιτέχνης: Krewella

Μουσική / Στίχοι: Krewella

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 3 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ακούσαμε πολλά νέα χορευτικά τραγούδια από το Αμερικάνικο duo των Krewella τους τελευταίους μήνες. Ξεκίνησαν τη νέα χρονιά με μια νέα έκδοση του “New World”, μια δυναμική συνεργασία με τους Yellow Claw κι ένα μήνα αργότερα, το Φεβρουάριο, οι Krew επέστρεψαν με τον εκρηκτικό ύμνο τους “Alibi”. Τον περασμένο μήνα, οι αδερφές Yousaf, που αποτελούν τις Krewella κυκλοφόρησαν το τραγούδι τους «Bitch of The Year» μέχρι που φτάσαμε στο σήμερα και στο ολοκαίνουριο single τους “Runaway”.

To τραγούδι βασίζεται σε ηλεκτρονικούς ήχους που μπορούν και πάλι να ξεσηκώσουν τα πλήθη στα απανταχού dancefloors, ωστόσο ούτε αυτή η κυκλοφορία συνοδεύεται από την ανακοίνωση κάποιας επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς!

Μπορεί το duo να κυκλοφόρησε το 2013 το debut studio album του, με τίτλο “Get Wet”, και στο ενδιάμεσο διάστημα μέχρι σήμερα να έχει ωριμάσει μουσικά (κυρίως μετά την αποχώρηση του τρίτου μέλους τους, Rain Man), όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν έχουν πάρει ακόμη την απόφαση για την κυκλοφορία του δεύτερου σε σειρά δίσκου τους.

Krewella - Runaway

Back To Top