skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kylie Minogue – Dancing

Η Kylie Minogue κάνει το μεγάλο της comeback με το τραγούδι “Dancing”!

Τίτλος τραγουδιού: “Dancing”

Καλλιτέχνης: Kylie Minogue

Μουσική / Στίχοι: Amy Wadge, Sky Adams, Kylie Minogue

Από το album: “Golden”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Το “Dancing” είναι το επερχόμενο single από το 14ο studio album της Αυστραλιανής super-star, Kylie Minogue, που θα φέρει τον τίτλο “Golden”. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο έχει γίνει γνωστό πως αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον Γενάρη. Το τραγούδι διέρρευσε στο διαδίκτυο πρόωρα κι έτσι έχουμε ενώπιον μας την πρώτη γεύση από το δίσκο που τόσοι fans, της Minogue, αδημονούν να ακούσουν.

Αυτή είναι παράλληλα και η πρώτη της κυκλοφορία, από την νέα της εταιρεία την BMG με την οποία συντάχθηκε τον Φεβρουάριο του 2017. Είναι ένα κομψό τραγούδι με κιθάρα που σηματοδοτεί μια ηχητική αλλαγή για την Minogue. Στιχουργικά, το τραγούδι μοιάζει να μιλάει για την επιθυμία της να μην σταματήσει ποτέ να χορεύει, αλλά και μια δημόσια περιφρόνηση στον αμίληκτο χρόνο και τη θνησιμότητα. Στο ρεφρέν του τραγουδιού εκφράζει την επιθυμία της να συνεχίσει να παίζει για τα επόμενα χρόνια, ενώ η γέφυρα απευθύνει κριτική στους κριτικούς που πιστεύουν ότι δεν έχει πλέον μέρος στη μουσική βιομηχανία.

Γενικότερα, το “Dancing”, μοιάζει με μια γιορτή τόσο του παρελθόντος όσο και του μέλλοντος, ενώ ο electro-pop-country ρυθμός του, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον μιας και δεν έχουμε ακούσει τίποτα παρόμοιο από την Kylie Minogue, κατά τη διάρκεια της συνολικής της πορείας ως τώρα.

Kylie Minogue - Dancing

Back To Top