skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lana Del Rey – hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it

Ένα ακόμα single με έναν παράξενο τίτλο κυκλοφόρησε από την Lana Del Rey!

Τίτλος τραγουδιού“hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it”

Καλλιτέχνης: Lana Del Rey 

Μουσική/Στίχοι : Jack Antonoff, Lana Del Rey

Εταιρεία: Α Polydor Records

Από το LP: “Norman Fucking Rockwell”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 29 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

To “hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it” είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι με τον παράξενο -και τεράστιο τίτλο- που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες ως το τρίτο single από το έκτο studio album της Lana Del Rey. To album θα έχει -επίσης τον παράξενο- τίτλο “Norman Fucking Rockwell” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Μάρτη.

Το τραγούδι έχει ισχυρές αναφορές στην διάσημη Αμερικανίδα ποιήτρια, μυθιστοριογράφο και συγγραφέα σύντομων ιστοριών, Sylvia Plath, για την οποία η Lana έχει δηλώσει στο παρελθόν πως αποτελεί πηγή έμπνευσης για την ίδια.

Η Del Rey ανέφερε για πρώτη φορά την ύπαρξη του τραγουδιού αυτού, στις 16 Φεβρουαρίου του 2018, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Σαν Ντιέγκο, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας της “LA to the Moon Tour”. Μήνες αργότερα, κοινοποίησε ένα μικρό απόσπασμα του στο Instagram της στις 25 Οκτωβρίου 2018, το οποίο διέγραψε λίγο αργότερα. Το τραγούδι ακολουθεί τις κυκλοφορίες των singles: “Mariners Apartment Complex” και “Venice Bitch” που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς!

Lana Del Rey - hope is a dangerous thing for a woman like me to have - but i have it

Back To Top