skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lauren Jauregui – More Than That

Η Lauren Jauregui κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, “More Than That”!

Τίτλος τραγουδιού“More Than That”

Καλλιτέχνης: Lauren Jauregui

Μουσική / Στίχοι: Lauren Jauregui

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 11 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Η Lauren Jauregui θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα outsider των Fifth Harmony, ωστόσο σιγά σιγά φαίνεται να αναδύεται σαν Αφροδίτη μέσα από το κοχύλι της. Έτσι, λοιπόν, παρουσιάζεται με τον προαναφερθέν χαρακτηρισμό στο εξώφυλλο του νέου της τραγουδιού για το 2019. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “More Than That” και η 22χρονη τραγουδίστρια φορώντας ελάχιστα διάφανα υφάσματα, παρουσιάζεται καλλίγραμμη κι αισθησιακή για χάρη της προώθησης του νέου τραγουδιού.

Γεμάτη αισθησιασμό και σαφείς, πονηρές σκέψεις, η Jauregui τραγουδάει στο υποκείμενο του πόθου της: “Boy you better come stronger than this liquor/ Wanna take me home? Better be more convincing/ It will take more than that to get to me”. Η μουσική και οι στίχοι του “More Than That” φέρουν την αποκλειστική υπογραφή της νεαρής τραγουδίστριας, ενώ όπως υποσχέθηκε στους θαυμαστές τις -παρά τις γενικότερες, φειδωλές πληροφορίες που λάβαμε για το νέο της υλικό- το εξώφυλλο του τραγουδιού θα ‘ανατινάξει’ το μυαλό τους.

Το “More Than That” κυκλοφόρησε ως το follow-up του προηγούμενου single της, “Expectations”, ενώ όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της επερχόμενης και πρώτης, ολοκληρωμένης δισκογραφικής της δουλειάς.

Lauren Jauregui - More Than That

Back To Top