skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lauv – Chasing Fire

Το “Chasing Fire” του Lauv είναι εδώ για να το απολαύσουμε!

Τίτλος τραγουδιού“Chasing Fire”

Καλλιτέχνης: Lauv

Μουσική / Στίχοι: FRENSHIP, Michael Pollack, Lauv

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 28 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ένας πρωτοεμφανιζόμενος θα λέγαμε καλλιτέχνης της electro-pop μουσικής σκηνής είναι ο Ari Staprans Leff, ο οποίος μας συστήθηκε το 2015 με το καλλιτεχνικό του όνομα Lauv, αλλά και το debut EP του, “Lost in the Light”. Μέχρι σήμερα, το τραγούδι του “I Like Me Better” έχει αποτελέσει την μεγαλύτερή του επιτυχία κι έχει αναδειχθεί τρεις φορές ‘πλατινένιο’. Εν έτει, λοιπόν, 2018, ο 23χρονος τραγουδιστής από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια μας συστήνει ακόμα μία δημιουργία του, follow-up του προηγούμενου ανεξάρτητου digital single του, “Getting Over You”.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Chasing Fire”, το οποίο κυκλοφόρησε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 28 Μαρτίου του 2018. Το “Chasing Fire” αποτελεί μία pop δημιουργία από την οποία δεν λείπουν τα ρυθμικά beats ή και τα μελωδικά synths, που πλέον έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι κάθε είδους δημιουργιών. Η μουσική και οι στίχοι του ολοκαίνουριου τραγουδιού του Lauv φέρουν την υπογραφή των FRENSHIP, Michael Pollack, καθώς και του ίδιου του ερμηνευτή.

Λέγεται πως το “Chasing Fire”, αλλά και τραγούδια όπως το “Getting Over You”, Easy Love”, “I Like Me Better”, κ.α, θα συμπεριληφθούν στον επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο debut δίσκο του νεαρού τραγουδιστή, για τον οποίο δεν έχει αποκαλύψει σχεδόν καμία πληροφορία.

Lauv - Chasing Fire

Back To Top