skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mavis Staples – Build A Bridge

Η θρυλική soul και gospel τραγουδίστρια, Mavis Staples, κυκλοφόρησε ένα τρίτο τραγούδι -από το πολιτικά φορτισμένο album της που κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα– με τίτλο “Build A Bridge”.

Τίτλος τραγουδιού: “Build A Bridge”

Καλλιτέχνης: Mavis Staples

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “If All I Was Was Black” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η θρυλική, Αμερικανίδα τραγουδίστρια της soul και gospel μουσικής, Mavis Staples, κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι από το επερχόμενο album της, με τίτλο “Build A Bridge”. Το καινούριο της album περιλαμβάνει 10 τραγούδια και ονομάζεται “If All I Was Was Black”. Η παραγωγή του ανήκει στον παραγωγό και frontman των Wilco, Jeff Tweedy, ενώ σηματοδοτεί την τρίτη δισκογραφική τους συνεργασία, η οποία ακολουθεί τα albums “You Are Not Alone” του 2010 και “One True Vine” του 2013. Η κυκλοφορία του “If All I Was Was Black” έχει προγραμματιστεί για τις 17 Νοεμβρίου, από την Anti- και η Staples έχει ήδη μοιραστεί το ομώνυμο τραγούδι του album, “If All I Was Was Black” και ένα ακόμη, με τον τίτλο “Little Bit”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Staples, μίλησε για το επερχόμενο album, το οποίο όπως ανέφερε είναι εμπνευσμένο από την τρέχουσα πολιτική κατάσταση της Αμερικής. “Τόσα πολλά, νεαρά αγόρια εμποδίζονται και σκοτώνονται από τους αστυνομικούς (..) Έχουμε έναν άνθρωπο στον Λευκό Οίκο που προτρέπει αυτά τα πράγματα και έχει καταφέρει να αναγεννήσει τον φανατισμό και το μίσος. Αυτός ο κόσμος…Απλά δεν ξέρω. Σταματάω τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι ‘Τι συμβαίνει; Προσεύχομαι λίγο παραπάνω. Το χρειαζόμαστε. Το χρειαζόμαστε απεγνωσμένα’.»

Το τρίτο single από το επερχόμενο “If All I Was Was Black” ονομάζεται “Build A Bridge” και περιλαμβάνει διακριτικά κρουστά, μπάσο και ονειρική κιθάρα, ενώ οι στίχοι του είναι ζωηροί και πολιτικά φορτισμένοι. Η Staples τραγουδάει με την «ζεστή» φωνή της: “When I say my life matters/ You can say yours does too/ But I betcha never have to remind anyone/ To look at it from your point of view.”

Mavis Staples - Build A Bridge

Back To Top