skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Migos – Position To Win

Ακούστε το νέο τραγούδι των Migos με τίτλο “Position to Win”!

Τίτλος τραγουδιού: “Position To Win”

Καλλιτέχνης: Migos

Μουσική / Στίχοι: Kirsnick Khari Ball, Kiari Kendrell Cephus, Quavious Keyate Marshall, Thomas James Profitt, Daryl McPherson

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Οι Takeoff, Quavo και Offset μπορεί να δρουν ανεξάρτητα, αλλά όταν γίνονται και πάλι οι Migos που αγαπήσαμε όλα είναι διαφορετικά. Για ακόμα μία φορά το μουσικό trio είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το νέο του τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το “Position To Win”, ένα EDM-trap banger που ήρθε να ξεσηκώσει τον κόσμο της hip-hop και trap μουσικής σκηνής. Πρόκειται για ακόμα μία ανεξάρτητη κυκλοφορία του συγκροτήματος, follow-up του “Pure Water” που ήρθε στη δημοσιότητα σε συνεργασία με τον Mustard.

Ο Quavo μιλώντας για το τραγούδι στο Billboard εξηγεί: “Έβαλα το beat και μαζί με τον DJ Durel κάναμε ακόμα κομμάτια της παραγωγής. Πήγαμε σαν τρελή σε αυτό. Θέλαμε να δώσουμε μία αίσθηση EDM-trap. Αυτό ήταν το σκεπτικό μου βάζοντάς τα μαζί.”

Ο Huncho από τη δική του την πλευρά προσθέτει: “Είχαμε το beat και ήταν ένα uptempo, πιο ενεργητικό beat. Το ακούσαμε και σκεφτήκαμε πως θα μπορούσαμε να το φέρουμε στον κόσμο μας και να το κυκλοφορήσουμε. Θέλαμε να το φέρουμε στην κουλτούρα με την EDM-trap μουσική σε αυτό.”

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως κατά τη διάρκεια του 2019, οι Migos αναμένεται να κυκλοφορήσουν το νέο τους album με τίτλο “Culture III”.

Migos – Position To Win

Back To Top