skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Noel Gallagher’s High Flying Birds – Alone On The Rope

Ακούστε το τραγούδι των Noel Gallagher’s High Flying Birds, “Alone On The Rope”, και απολαύστε το ψυχεδελικό lyric video του!

Τίτλος τραγουδιού“Alone On The Rope”

Καλλιτέχνης: Noel Gallagher’s High Flying Birds

Μουσική / Στίχοι: Noel Gallagher

Εταιρεία: Sour Mash

Από το LP: “Who Built the Moon?”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 24 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το τελευταίο τραγούδι από τον δίσκο τους “Who Built The Moon?” κυκλοφόρησαν οι Noel Gallagher’s High Flying Birds και δεν είναι άλλο από το “Alone On The Rope”. Για πρώτη φορά, το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε μέσα από την MP3 deluxe version του “Noel’s Gallagher’s High Flying Birds” από την Amazon, αλλά τον Αύγουστο της χρονιάς που διανύουμε έλαβε τη δική του θέση στον τελευταίο δίσκο του μουσικού project. Το “Alone On The Rope” κυκλοφόρησε ως B-Side του “If Love is the Law” και αποτελεί μία ατμοσφαιρική, rock δημιουργία, με ηλεκτρονικές αναφορές, ιδανική για να σε ταξιδέψει.

Πρόκειται για μία από τις πιο χαλαρές ενορχηστρώσεις του Gallagher μέχρι και σήμερα, βασικά χαρακτηριστικά της οποίας είναι ο ήχος των ήρεμων τυμπάνων και του πιάνου. Μαζί με το τραγούδι, στις 9 Νοεμβρίου στη δημοσιότητα ήρθε και το ψυχεδελικό lyric video του. Διάφορα κτήρια από όλο τον κόσμο παρουσιάζονται μπροστά μας σαν να τα κοιτάμε μέσα από ένα καλειδοσκόπιο, ενώ παράλληλα απολαμβάνουμε την ηρεμία ερημικών παραλιών, αλλά και του ουρανού.

Τυχαίνει το “Alone On The Rope” να αποτελεί το follow-up του B-Side single του, “If Love Is the Law”, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018 από την δισκογραφική Sour Mash.

Noel Gallagher’s High Flying Birds - Alone On The Rope

Back To Top