skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Rhye – Song For You

Το ιδιαίτερο μουσικό duo, Rhye, κυκλοφόρησε ένα τρυφερό τραγούδι με τον τίτλο “Song For You”.

Τίτλος τραγουδιού: “Song For You”

Καλλιτέχνης: Rhye

Μουσική / Στίχοι: Itai Shapira, Justin Parker & Milosh

Από το album: “Blood”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Το αισθησιακό duo, Rhye, κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι με τον τίτλο “Song For You”. Οι Rhye έρχονται από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και συστάθηκαν το 2010 από τον Καναδό παραγωγό και τραγουδιστή Milosh και τον επίσης παραγωγό και μουσικό, Robin Hannibal, από την Δανία.Το 2013, οι δυο τους κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο, full-length album τους ως Rhye, με τίτλο “Woman”, το οποίο συμπεριλάμβανε 10 τραγούδια. Στις 2 Φεβρουαρίου, οι Rhye πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο, follow-up album του “Woman”, με την επονομασία, “Blood”, από την δισκογραφική εταιρεία Last Gang Records.

Το “Song For You” είναι ένα από τα 11 τραγούδια του επερχόμενου album και η κυκλοφορία του, ακολουθεί αυτή των προηγούμενων singles, “Please”, “Taste” και “Count To Five”. Πρόκειται για ένα τρυφερό και μελωδικό, indie/pop τραγούδι, σε στίχους των Itai Shapira, Justin Parker και Milosh. “I’ll play this song for you/ Mmm, I make mistakes/ I know things break/ Hear me love you/ Let me love you”.

«Το “Song For You” γράφτηκε για εκείνη», αναφέρει ο Milosh. «Ακούστε το με έναν τρόπο που να γίνει δικό σας. Περιέχει πολύ συναίσθημα και κατέχει μια ιδιαίτερη θέση, τόσο στην καρδιά μου όσο και στην καρδιά του καινούριου album».

Rhye - Song For You

Back To Top