skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Rita Ora – Soul Survivor

Δεν μιλάμε για ακόμα ένα νέο τραγούδι της Rita Ora, αλλά για το τραγούδι εκείνο που ακούγεται στην διαφημιστική καμπάνια του Bumble 2019 Super Bowl! Αξίζει να το ακούσετε…

Τίτλος τραγουδιού: “Soul Survivor”

Καλλιτέχνης: Rita Ora

Μουσική / Στίχοι: Tor Erik, George Ku, Rita Ora, Mikkel Eriksen

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Phoenix (Deluxe)”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 23 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Μία εμβληματική δημιουργία παρουσιάστηκε από την Rita Ora και φέρει ως τίτλο “Soul Survivor”. Το τραγούδι πραγματεύεται την ψυχική ανάταση αλλά και την ενδυνάμωση και για τον λόγο αυτό ακούγεται στην διαφημιστική καμπάνια του Bumble 2019 Super Bowl. Ένα video με την τεννίστρια Serena Williams ήταν η αφορμή για να έρθουμε σε επαφή με το τραγούδι της Rita Ora που μπορείτε να απολαύσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί, αλλά και να δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης της ταλαντούχας τεννίστριας. Μέσω του video, η Serena Williams μιλάει για την άνοδό της στο αθλητικό προσκήνιο, για την δουλειά της ως μοντέλο, αλλά και ως μητέρα.

Όσον αφορά το “Soul Survivor”, το τραγούδι αποτελεί μέρος της deluxe edition του πιο πρόσφατου studio album της Rita Ora, με τίτλο Phoenix. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Tor Erik, George Ku, Rita Ora και Mikkel Eriksen. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Rita Ora δεν δίστασε να αναφερθεί στη συγκεκριμένη δημιουργία, για την οποία αναφέρει:

“Ήταν συναισθηματικής φύσεως η δημιουργία του τραγουδιού, αλλά και μία απελευθερωτική εμπειρία και είμαι τόσο χαρούμενη που το μήνυμα της ενδυνάμωσης αντηχεί σε όλους. Πάντοτε ελπίζω η μουσική μου να εμπνέει, αλλά συγκεκριμένα είμαι περήφανη για αυτό το τραγούδι και για το πως έδωσε το θάρρος στις γυναίκες να πουν τη δική τους αλήθεια και να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι”.

Rita Ora – Soul Survivor

Bumble x Serena Williams - #InHerCourt Anthem III

Back To Top