skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ryan Hurd – Michigan for the Winter

Ο ερμηνευτής της country Ryan Hurd κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, “Michigan for the Winter”!

Τίτλος τραγουδιού“Michigan for the Winter”

Καλλιτέχνης: Ryan Hurd

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το ΕP: “To a T”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Την country μουσική μπορείς να την αναγνωρίσεις από τις πρώτες νότες και ο Ryan Hurd αγαπάει πολύ αυτές τις νότες. Πρόκειται για έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη από το Michigan που ως επί το πλείστον ασχολείται με την δημιουργία τραγουδιών σε καλλιτέχνες όπως ο Blake Shelton και ο Luke Bryan. Επίσης από το 2016, ο Hurd έχει μοιραστεί μαζί μας τρία singles του, ένα κάθε χρονιά. Αναφερόμαστε στα “We Do Us”, “Love In a Bar” και “To a T”.

Ήρθε η ώρα λοιπόν που ο νεαρός καλλιτέχνης θα επανεμφανιστεί στο προσκήνιο με ακόμα ένα τραγούδι του. Πρόκειται για το “Michigan for the Winter”, κατά το οποίο ο Hurd επιστρέφει στο ζεστό του σπίτι, ωστόσο δεν είναι καθόλου έτοιμος για να συναναστραφεί με την οικογένειά του ή με τους φίλους του. Ένας δυνατός χωρισμός είναι αυτό που τον απασχολεί περισσότερο από όλα σε αυτή τη mid-tempo μπαλάντα που θα σε καθηλώσει.

Το εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται στο EP του καλλιτέχνη με τίτλο “To a T” και κυκλοφόρησε ως follow-up του ομότιτλου με τον δίσκο τραγουδιού. Η μουσική και οι στίχοι του “Michigan For The Winter” συνυπογράφεται από τους Aaron Eshuis και Neil Mason, καθώς και τον ίδιο τον Hurd.

Ryan Hurd - Michigan for the Winter

Back To Top