skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ryley Walker – Opposite Middle

O indie-folk καλλιτέχνης, Ryley Walker, μας αποκάλυψε το δεύτερο single του επερχόμενου album του, που ονομάζεται “Opposite Middle”.

Τίτλος τραγουδιού: “Opposite Middle”

Καλλιτέχνης: Ryley Walker

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Deafman Glance”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 18 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Στα τέλη του Φλεβάρη, ο indie folk τραγουδιστής και στιχουργός από το Σικάγο, Ryley Walker, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καινούριου του album, με τον τίτλο, “Deafman Glance”. Πρόκειται για το πέμπτο album της καριέρας του, follow-up του “Golden Sings That Have Been Sung”, του 2016, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου, με μια tracklist 9 τραγουδιών. Παράλληλα, ο Walker μοιράστηκε και το 6λεπτης διάρκειας, ιδιαίτερο lead single του επερχόμενου album, που ονομάζεται “Telluride Speed”.

Σήμερα, ο αμερικανός καλλιτέχνης επέστρεψε για να μας χαρίσει ένα δεύτερο single, που ακούει στο όνομα, “Opposite Middle”. Πρόκειται για ένα ρυθμικό τραγούδι που κινείται γύρω από τα γνώριμα, απαλά φωνητικά του Walker και την αισθητική του πρώτου single. «Το “Opposite Middle”, ήταν το τελευταίο τραγούδι που γράφτηκε για το album» αποκαλύπτει ο Walker. «Αρχικά, ήταν αργό όπως και ο ρυθμός του. Τι κρίμα που θα ήταν, έτσι δεν είναι; Με κάποιον τρόπο, κατάφερε να δουλευτεί έτσι, ώστε να γίνει το μόνο αυθεντικά γρήγορο τραγούδι του album. Σκεφτόμουν πολύ για το πώς να κάνω το μυαλό μου να δουλεύει καλύτερα και την κιθάρα μου να παίζει σαν αυτή του David Grubbs και του Steve Hackett. Δεν μπορώ να παίξω τόσο καλά όσο αυτοί, αλλά το σκεφτόμουν».

Ryley Walker - Opposite Middle

Back To Top