skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Skye Holland X Steve Kroeger – Ba Da Dum (My Heart Goes)

Ακούστε τη νέα συνεργασία της Skye Holland με τον Steve Kroeger, “Ba Da Dum (My Heart Goes)”!

Τίτλος τραγουδιού: “Ba Da Dum (My Heart Goes)”

Καλλιτέχνης: Skye Holland X Steve Kroeger

Μουσική / Στίχοι: Sophia Mock, Steve Kroeger

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Η καριέρα της Skye Holland ξεκίνησε όταν ήταν 10 ετών και επιλέχθηκε να συμμετέχει στο teen pop group “HappyNs”. Όταν ήταν 12 μετακόμισε στην Victoria του Καναδά. Η πρώτη της συνεργασία με τον Steve Kroeger το We Are United έφτασε στο #38 του Billboard Dance/Mix Show US National AirplayChart.

Το επόμενο single “Waiting For The Break” έφτασε μέχρι το #30 του Billboard US Dance Chart. Η τρίτη τους συνεργασία Coastlineήταν η τρίτη φορά που μπήκε στα charts καθώς σκαρφάλωσε μέχρι το #28 του Billboard Dance/Mix Show Airplay Chart. Αρκετά από τα solosingles της μπήκαν στο Top30 του US Billboard Indicator Chart  και το πρόσφατό της We Could Be ανέβηκε στο #37 του MediabaseCanada Hot AC Chart.

Η μουσική της Skye έχει μεταδοθεί από μεγάλα δίκτυα όπως SiriusXMiHeart Evolution και σε πόλεις όπως Νέα Υόρκη, Τόκυο, Σικάγο, SanFrancisco, Μόντρεαλ, Χιούστον, Σιάτλ κα. Επίσης τραγούδια της έχουν ακουστεί στα The Young & The RestlessHallmark και σε τηλεοπτικά δίκτυα όπως ABCMusic ChoiceZUUS Media κα.

Το νέο της single θα το αγαπήσετε αμέσως και η καρδιά σας θα κάνει “Ba Da Dum”! Βρείτε το “Ba Da Dum (My Heart Goes)” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Skye Holland X Steve Kroeger - Ba Da Dum (My Heart Goes)

Back To Top