skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Amazons – Mother

Ακούστε το νέο τραγούδι των The Amazons με τίτλο “Mother”!

Τίτλος τραγουδιού: “Mother”

Καλλιτέχνης: The Amazons

Μουσική / Στίχοι: Christopher John Alderton, Matthew Thomson, Nick Atkinson

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Το βρετανικό συγκρότημα The Amazons συστάθηκε το 2014 στο Berkshire της Αγγλίας και μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του ένα EP κι ένα studio album, με τίτλο “The Amazons”. Η ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά κυκλοφόρησε το 2017 κι έκτοτε οι The Amazons αφοσιώθηκαν στην προώθησή της. Δύο χρόνια μετά, το τετραμελές group κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι. Πρόκειται για μία ανεξάρτητη κυκλοφορία, με τίτλο “Mother”. Είναι διαφορετικό να ακούς άνδρες να μιλούν για την μητέρα και οι The Amazons δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό.

Το “Mother” αποτελεί μία δυναμική και γεμάτη συναισθήματα δημιουργία, που κυκλοφόρησε στις 4 Φεβρουαρίου. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Christopher John Alderton, Matthew Thomson και Nick Atkinson. Μία απολογία για ό,τι ακούνε οι μητέρες από τα παιδιά τους αποτελεί το εν λόγω τραγούδι.

Όσον αφορά τα ευρύτερα καλλιτεχνικά τους δρώμενα, οι The Amazons έχουν προγραμματίσει για τον Φεβρουάριο και τον Μάιο μία περιοδεία στην Μεγάλη Βρετανία, εκεί που το κοινό τους γνωρίζει πολύ καλά και τους αποθεώνει. Λέγεται μάλιστα πως το “Mother” αποτελεί τον προπομπό της επερχόμενης, δισκογραφικής τους δουλειάς, για την οποία προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω πληροφορίες.

The Amazons - Mother

Back To Top