skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tokio Hotel – Melancholic Paradise

Ακούστε το νέο τραγούδι των Tokio Hotel, με τίτλο “Melancholic Paradise”!

Τίτλος τραγουδιού: “Melancholic Paradise”

Καλλιτέχνης: Tokio Hotel

Μουσική / Στίχοι: Bill Kaulitz, Tom Kaulitz

Εταιρεία: Believe Digital

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Θα μπορούσαμε να πούμε πως οι Tokio Hotel ήταν και θα παραμείνουν οι “emo” της μουσικής βιομηχανίας. Από το 2005 που έκαναν την εμφάνισή τους με τον δίσκο “Schrei”, το τετραμελές group είχε ένα φανατικό κοινό, βγαλμένο από την μελαγχολία των συναισθημάτων τους. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, οι Tokio Hotel δεν έχουν αλλάξει την προσέγγισή τους στο ελάχιστο και είναι σήμερα κοντά μας και πάλι για να μας συστήσουν το “Melancholic Paradise”.

Πρόκειται για ένα εύρυθμο, μελαγχολικό (σαφώς) τραγούδι, που μιλάει για τον παράδεισο της μελαγχολίας. Εάν βρίσκεσαι σε αντίστοιχη ψυχολογική κατάσταση, το πιθανότερο είναι πως θα σου αρέσει το νέο αυτό τραγούδι. Εάν πάλι δεν είσαι, απλώς θα το προσπεράσεις και θα ακούσεις κάτι άλλο. Οι Tokio Hotel κυκλοφόρησαν το κατά τα άλλα disco τραγούδι τους την 1η Φεβρουαρίου, καθιστώντας το το πρώτο τραγούδι για το 2019.

Τουλάχιστον, το disco-pop anthem δείχνει πως το συγκρότημα έχει προχωρήσει κάπως μουσικά, διαφοροποιώντας τον ήχο του. Πέραν αυτών, οι Tokio Hotel από τον Απρίλιο έως και τα τέλη Ιουνίου έχουν προγραμματίσει την παγκόσμια περιοδεία τους. Πρόκειται για την “Melancholic Paradise Tour 2019”, όπου μεταξύ των νέων δημιουργιών τους θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις και τα αγαπημένα σου “Monsoon” και “Rescue Me”!

Tokio Hotel – Melancholic Paradise

Back To Top