skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Lara Fabian – Papillon

H Lara Fabian μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι από την επόμενη δισκογραφική της δουλειά!

Τίτλος τραγουδιού: “Papillon”

Καλλιτέχνης: Lara Fabian

Μουσική / Στίχοι: Lara Fabian, Sharon Vaughn, Moh Denebi

Σκηνοθεσία: Plastic Gun

Εταιρεία: 9 Productions/Odacity

Από το LP: “Papillon”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ακριβώς ένα χρόνο μετά το «Camouflage», η Lara Fabian επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο album, αυτή τη φορά στα γαλλικά, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου 2019. Η σπουδαία ερμηνεύτρια παρουσιάζει το «Papillon», ένα μοναδικό in-house τραγούδι με tropical πινελιές τους στίχους και τη μουσική του οποίου υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τους Moh Denebi (σύνθεση) και Sharon Vaughn (στίχοι), με τους οποίους είχε συνεργαστεί και τον προαναφερθέν δίσκο της.

“Είναι ένα pop album, σύγχρονο, γαλλικό. Δίνει την αίσθηση πως είναι καλό για να είναι στην ώρα του και να μεταφράσει αυτό το κάτι με εικόνα, ήχο και κείμενο, δηλαδή εκείνη την κατάσταση του νου, που είναι λίγο πιο στοχαστική και ίσως γιορτάζει λίγο περισσότερο την ελαφρότητα», δήλωσε η ίδια. Το σύμβολο πεταλούδας δεν επιλέχθηκε τυχαία: “Η πεταλούδα είναι το totem μου από τότε που ήμουν πολύ μικρή. Η γιαγιά μου με αποκάλεσε “farfallina” (“πεταλουδίτσα”), στα ιταλικά, γι ‘αυτό είναι ένα είδος που με ακολουθούσε πάντα».

Το τραγούδι συνοδεύεται από το επίσημο video clip του, που σκηνοθέτησαν οι Plastic Gun, στο οποίο η Fabian μεταμορφώνεται -σε τι άλλο;- σε πεταλούδα! Αμέσως μετά την κυκλοφορία του δίσκου της, θα ξεκινήσει και για μια ακόμα περιοδεία για την προώθησή του, ξεκινώντας μέσα στις πρώτες μέρες του 2019.

Lara Fabian - Papillon

Back To Top