skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Maluma – Mala Mía

Ο Maluma επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Mala Mia”

Καλλιτέχνης: Maluma

Μουσική / Στίχοι: Maluma, Edgar Barrera, Stiven Rojas, Johany Alejandro Correa, the Rude Boyz (Kevin Jimenez & Bryan Lezcano)

Σκηνοθεσία: Jessy Terrero

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ο Maluma φαίνεται πως αφήνει πίσω την εικόνα του “ομορφόπαιδου” και υιοθετεί εκείνη του “κακού παιδιού” παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο single του με τίτλο “Mala Mia”. Το sexy artcover του ανεξάρτητου αυτού single, με τον Maluma ημίγυμνο, προκάλεσε για άλλη μια φορά πανικό στον γυναικείο πληθυσμό των fans του κι έτσι τώρα έχουμε ενώπιον μας και το ίδιο το τραγούδι που σίγουρα μετά από τέτοιο promo αναμένεται να γνωρίσει τεράστια επιτυχία!

Το τραγούδι παραδόξως δεν συμπεριλαμβάνεται στον τελευταίο του δίσκο “F.A.M.E.” που κυκλοφόρησε στις 18 Μαΐου εξηγώντας σε μια ιστορία του στο Instagram πως “είναι πολύ ευχαριστημένος με όλα τα έργα στην μέχρι τώρα πορεία του. Το τραγούδι με τον Reik με τίτλο «Amigos con Derechos», το «Clandestino» με τη Shakira και το «Mala Mia», το οποίο επρόκειτο να κυκλοφορήσει οσονούπω», χωρίς να κάνει καμία απολύτως αναφορά στο δίσκο.

Συμπλήρωσε πως “δεν πρόκειται να σας πω ψέματα, μου έλειψε αυτή η κακόβουλη πλευρά του “dirty boy””, έγραψε, διαβεβαιώνοντας τους οπαδούς ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και ότι το video, το οποίο γύρισε πριν λίγο καιρό στο Μαϊάμι της Φλόριντα, σίγουρα θα εντυπωσιάσει ξανά τα πλήθη. Τη σκηνοθεσία του clip υπογράφει ο Jessy Terrero και όπως είναι λογικό περιγράφει την ζωή ενός πραγματικά “κακού παιδιού” από τη ζωή του οποίου δεν του λείπουν τα ξενύχτια, τα clubs και οι αναρίθμητες καλλονές.

Maluma - Mala Mía

Back To Top