skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Garbage – Lick the Pavement

Oι Garbage πρόκειται να κυκλοφορήσουν την επετειακή έκδοση του “Version 2.0” το οποίο θα μας παρέχει πολύ “νέο” υλικό!

Τίτλος τραγουδιού“Lick the Pavement”

Καλλιτέχνης: Garbage

Μουσική / Στίχοι: Garbage

Ηχογραφήθηκε για το LP: “Version 2.0 deluxe edition”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 11 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Οι Garbage ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν την επετειακή έκδοση του επιτυχημένου δεύτερου LP τους, “Version 2.0”, με μια ενισχυμένη deluxe edition στις 22 Ιουνίου μέσω των εταιρειών Stunvolume/PIAS. Η νέα αυτή edition σηματοδοτεί τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του δίσκου και θα είναι διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή αλλά και σε βινύλιο.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει 10 b-sides από την εποχή της ηχογράφησης του, συμπεριλαμβανομένου του “Lick the Pavement”, το οποίο η alternative-rock μπάντα κυκλοφόρησε πρόσφατα ως αυτόνομο τραγούδι. Το τραγούδι είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά ως bonus track στην Ιαπωνική limited edition του δίσκου ενώ τώρα γίνεται για πρώτη φορά διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο!

Σε μια δήλωση σχετικά με την επανέκδοση, η Shirley Manson, τραγουδίστρια του συγκροτήματος, χαρακτήρισε το “Version 2.0” ως “το βασικό δίσκο των Garbage”. Ο Butch Vig, παραγωγός και drummer του group, συγκρότησε αυτό το συναίσθημα, λέγοντας για το LP, “πράγματι, ίσως το καλύτερο album μας”.

“[Είναι] ο ήχος μιας μπάντας που μεγαλώνει, εξελίσσεται και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου”, δήλωσε ο Vig για το “Version 2.0”, το οποίο περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά singles της μπάντας, όπως “Push It”, “I Think I ‘m Paranoid” και “Special”.

Garbage - Lick the Pavement

Back To Top