skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | The Cranberries – Íosa

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι των The Cranberries με τίτλο “Íosa” ήρθε στο φως της δημοσιότητας!

Τίτλος τραγουδιού“Íosa”

Καλλιτέχνης: The Cranberries

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το box set: “Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We? 25th-anniversary”

Ημερομηνία κυκλοφορίας box set: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Μέσα στον επόμενο μήνα, οι The Cranberries θα κυκλοφορήσουν το πολυ-αναμενόμενο επετειακό box set του ντεμπούτου τους δίσκου “Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?” που συμπληρώνει 25 χρόνια από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αυτή η επανέκδοση του album τους, τέθηκε σε αναμονή τον περασμένο Γενάρη μετά τον αιφνίδιο θάνατο της τραγουδίστριας τους, Dolores O’Riordan. Τώρα, τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος: Noel Hogan, Mike Hogan και Fergal Lawler, μοιράζονται τα out-takes και αρκετές σπάνιες και ακυκλοφόρητες μέχρι τώρα ηχογραφήσεις τους, προς τιμήν της. Το δεύτερο από το σετ των τεσσάρων δίσκων θα περιέχει 21 tracks τέτοιου υλικού και για να μετριάσουν λίγο την αναμονή των fans, μας παραδίδουν τώρα το πρώτο του δείγμα με τίτλο, “Íosa”.

Τα αλησμόνητα και αμίμητα, πρωτότυπα φωνητικά της O’Riordan δίνουν και πάλι ζωή σε ένα τραγούδι που έγραψε η ίδια για να αφιερώσει στον τότε άρρωστο παππού της ενώ ο τίτλος του τραγουδιού σημαίνει “Ιησούς”.

Το ντεμπούτο album των The Cranberries έχει πουλήσει πάνω από 5.000.000 αντίτυπα στις ΗΠΑ και πάνω από 600.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες μπάντες της δεκαετίας του ’90 και αυτό το album περιλαμβάνει τις παγκόσμιες επιτυχίες τους “Linger” και “Dreams”, που τους καθιέρωσε γρήγορα στο μουσικό στερέωμα. Το album ανανεώθηκε στα θρυλικά Abbey Road Studios του Λονδίνου υπό την επίβλεψη του Noel Hogan.

The Cranberries - Íosa

Back To Top