skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Tom Petty – For Real

Ακούστε ένα “νέο”, ακυκλοφόρητο τραγούδι των Tom Petty & The Heartbreakers!

Τίτλος τραγουδιού“For Real”

Καλλιτέχνης: Tom Petty

Μουσική / Στίχοι: Tom Petty

Εταιρεία: Geffen Records/UMe.

Από το LP: “The Best Of Everything”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Την 1η Μαρτίου, μια μεταθανάτια συλλογή με τις μεγάλες επιτυχίες του Tom Petty με τους Heartbreakers, θα κυκλοφορήσει εμπεριέχοντας σόλο “μαργαριτάρια” με τίτλο “The Best Of Everything” μέσω των εταιρειών Geffen Records/UMe. Η συλλογή θα περιέχει συνολικά 38 τραγούδια ανάμεσα στα οποία θα υπάρχουν και δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια που δεν είχαν δει προηγουμένως το φως της δημοσιότητας.

Ενώ η εναλλακτική εκδοχή του ομότιτλου τραγουδιού είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό, το έτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι που έχει τίτλο “For Real”, έγινε επίσης διαθέσιμο για ακρόαση πριν από την κυκλοφορία του δίσκου. Το “For Real” είναι ένα “σπαρακτικό και αυτοβιογραφικό τραγούδι” που ανακαλύφθηκε μέσα στους “χαμένους θησαυρούς” του Petty. Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM στις 15 Φεβρουαρίου.

Το υλικό της συλλογής εκτείνεται από το 1976 έως το 2016. Το “The Best Of Everything” είναι ένα τραγούδι που είχε γραφτεί αρχικά για το album των Tom Petty & The Heartbreakers“Southern Accents” του 1985. Μια εναλλακτική εκδοχή που θα υπάρχει επίσης στο set περιλαμβάνει ένα δεύτερο άγνωστο στιγμής ρεφρέν.

Tom Petty - For Real

Back To Top