skip to Main Content

Η Lady Gaga συνεργάζεται με τον Brett Ratner για ένα μυστικό project

Τι ετοιμάζει η Lady Gaga με το γνωστό σκηνοθέτη;

Η Lady Gaga ετοιμάζει τον τελευταίο καιρό ένα μυστικό project που υπεύθυνος είναι ο σκηνοθέτης Brett Ratner και ονομάζεται #TheLoveProject.

Ο Ratner, σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε σχετικά με προηγούμενες δουλειές του, έχει σκηνοθετήσει αρκετές ταινίες της μεγάλης οθόνης, όπως το “X-Men: The Last Stand”, αλλά και τηλεοπτικές σειρές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η πολύ μεγάλη επιτυχία, “Prison Break”.

Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια δεν φαίνεται να συνεργάζεται μαζί του για κάποια ταινία, καθώς η ίδια δουλεύει πυρετωδώς για το remake της ταινίας “A Star Is Born” μαζί με τον Bradley Cooper, αλλά και γιατί σε μερικούς μήνες ξεκινάει η παγκόσμια περιοδεία της “The Joanne World Tour”.

Ο διάσημος σκηνοθέτης είχε αναλάβει στο παρελθόν να σκηνοθετήσει και video clips άλλων μεγάλων καλλιτεχνών, όπως Mariah Carey (“We Belong Together”, “Infinity”, “Obsessed”), Miley Cyrus (“7 things”) κ.ά.

Μήπως η Lady Gaga και ο Brett Ratner ετοιμάζουν το video clip κάποιου καινούριου single της τραγουδίστριας; Η οπτικοποίηση του “John Wayne” ήταν μια έκπληξη και ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους θαυμαστές της καθώς δεν είναι αυτό, το τρίτο επίσημο single από τον τελευταίο της δίσκο με τίτλο “Joanne”.

Back To Top