skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Katie Herzig – Viva La Vida

Το “Viva La Vida” των Coldplay αποκτάει νέο ρυθμό μέσα από τη διασκευή της Katie Herzig!

Τίτλος τραγουδιού“Viva La Vida”

Καλλιτέχνης: Katie Herzig

Μουσική / Στίχοι: Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion, Chris Martin

Πρώτη Εκτέλεση: Coldplay (2008)

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Και ποιος δεν θυμάται ή δεν τραγουδάει ακόμα το “Viva La Vida” των Coldplay; Το pop rock τραγούδι το ακούσαμε για πρώτη φορά το 2008 μέσα από το τέταρτο studio album του συγκροτήματος “Viva la Vida or Death and All His Friends” πιο συχνά αναφερόμενο ως “Viva La Vida”. Στις 19 Αυγούστου του 2017, το τραγούδι ακούσαμε ξανά από την μελωδική φωνή της Katie Herzig, η οποία του έδωσε έναν πιο ρομαντικό τόνο.

Η νέα version του τραγουδιού θα ακούγεται στην επερχόμενη, περιπετειώδη κι επιστημονικής φαντασίας σειρά του καναλιού Fox, “The Gifted”, δημιουργός της οποίας είναι ο Matt Nix. Η Herzig, λοιπόν, δάνεισε την φωνή της και άλλαξε την τον ρυθμό του τραγουδιού, καθιστώντας το περισσότερο ρομαντικό και με τον ήχο του πιάνου να έχει κυρίαρχο ρόλο σε αυτό. Οι στίχοι παραμένουν αναλλοίωτοι, διατηρώντας τις υπογραφές των Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion και Chris Martin.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Katie Herzig είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και συνθέτης, με ενεργό δράση στη μουσική βιομηχανία από το 1997. Πέντε ολοκληρωμένοι δίσκοι βρίσκονται στο ενεργητικό της, με τον πιο πρόσφατο να τοποθετείται χρονολογικά πίσω στο 2014 και να φέρει ως τίτλο “Walk Through Walls”. Έκτοτε, η Herzig δεν έχει παρουσιάσει κάποια περαιτέρω δημιουργία της, ούτε έχει αναφερθεί σε παύση της δισκογραφικής της δραστηριότητας.

Katie Herzig - Viva La Vida

Back To Top