skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Lady Gaga – Your Song

Η Lady Gaga διασκευάζει Elton John για τις ανάγκες του δεύτερου αφιερωματικού album στον μεγάλο καλλιτέχνη, με τίτλο “Revamp”.

Τίτλος τραγουδιού“Your Song”

Καλλιτέχνης: Lady Gaga

Μουσική / Στίχοι: Elton John, Bernie Taupin

Πρώτη εκτέλεση: Elton John (1970)

Από το album: “Revamp”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Τα γεγονότα καμιά φορά μας προσπερνούν κι ενώ μπορεί το 2010 η Lady Gaga να συνεργάστηκε επί σκηνής με τον Elton John για το “Your Song”, οχτώ χρόνια μετά αυτοί οι δύο συναντιούνται ξανά για διαφορετικό σκοπό, αλλά με κοινό τραγούδι. Η μοναδική ερμηνεύτρια διασκευάζει το τραγούδι του Elton John που όλοι θαυμάσαμε από τη συνεργασία τους, για τις ανάγκες ακόμα ενός αφιερωματικού album στον θρυλικό καλλιτέχνη. Ο λόγος γίνεται για τον δίσκο “Revamp: Reimagining the Songs of Elton John and Bernie Taupin”, ο οποίος θα περιλαμβάνει pop – rock διασκευές του καλλιτέχνη από μεγάλα ονόματα του διεθνούς ρεπερτορίου. Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε λίγες μόλις ημέρες και συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω της Island Records.

Εν αντιθέσει με τον έτερο αφιερωματικό δίσκο του Elton John και του Bernie Taupin, “Restoration: Reimagining the Songs of Elton John and Bernie Taupin”, όπου κυριαρχούν περισσότερο ρετρό και country ερμηνείες, σε αυτόν θα ακούσουμε περισσότερο pop – rock ηχοχρώματα, ενώ στο σύνολό του ο δίσκος θα αφορά όχι την συνεργασία των John και Taupin, αλλά τις ενορχηστρώσεις του πρώτου.

Προπομπός, λοιπόν, του εν λόγω δίσκου είναι η ερμηνεία της Lady Gaga στο “Your Song”, που για ακόμα μία φορά μας αποδεικνύει τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται ανάμεσά μας, καθώς το βάθος της φωνής της ξεπερνάει κάθε προσδοκία κι επισκιάζει όλα εκείνα τα κακεντρεχή σχόλια που κατά καιρούς έχουμε ακούσει.

Απολαύστε ελεύθερα…

Lady Gaga – Your Song

Elton John – Your Song (1970)

Back To Top