skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Mamma Mia Cast – Waterloo

Το cast της ταινίας “Mamma Mia! Here We Go Again” παρουσιάζει το “Waterloo” μέσα από ένα 3600 video clip!

Τίτλος τραγουδιού“Waterloo”

Καλλιτέχνης: Hugh Skinner & Lily James

Μουσική / Στίχοι: Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Stig Anderson

Σκηνοθεσία: Ol Parker

Πρώτη Εκτέλεση: ABBA (1974)

Από το OST: “Mamma Mia: Here We Go Again”

Ημερομηνία κυκλοφορίας OST: 13 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Ένα από τα πιο επιτυχημένα musicals όλων των εποχών επιστρέφει με το sequel της -επίσης- επιτυχημένης κινηματογραφικής του μεταφοράς. Ο λόγος για το “Mamma Mia” που συνδυάζει πραγματικά τα πάντα: όμορφα ελληνικά τοπία, εξαιρετικό cast και μουσική φτιαγμένη από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των ABBA, που συνθέτουν μια ιστορία που δύσκολα θα ξεχάσει κανείς!

To δεύτερο μέρος της ταινίας με τίτλο “Mamma Mia: Here We Go Again” καλοσωρίζει επίσης την νέα είσοδο στο cast που ακούει στο “λαμπερό” της Cher, αλλά και το σκηνοθέτη Ol Parker που πήρε τη σκυτάλη από τη Phyllida Lloyd.

Το soundtrack ωστόσο παραμένει στο γνωστό σκεπτικό με τις απίστευτες διασκευές των τραγουδιών των ABBA από τους ηθοποιούς της ταινίας και το πρώτο δείγμα που ήρθε στα αυτιά μας ήταν πριν από λίγο καιρό με το “When I Kissed The Teacher”ενώ τώρα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και το θρυλικό “Waterloo” που είχε κερδίσει μάλιστα και το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό της Eurovision το 1974Πρόκειται για τη διασκευή από το δεύτερο δίσκο των ABBA, με τον ίδιο τίτλο, το οποίο ερμηνεύουν οι πρωταγωνιστές της ταινίας Hugh Skinner και Lily James. Η διασκευή κυκλοφορεί μέσα από ένα 360video clip με το απόσπασμα του μουσικού νούμερου της ταινίας!

Hugh Skinner & Lily James - Waterloo

Back To Top